Yang DiSaYAngi

Rabu, 21 September 2011

Majlis persaran LADY BOSS...so Touching - PART 2

semalam aku ada citer pasai MAJLIS LADY BOSS
itu baru pasai persiapan dewan N pentas.,...pasni aku nak citer sepanjang majlis berlangsung....
 nampak mambang tanah kat atas stage tu...haaaa...tu la org kuat untuk persembahan yang akan aku N kengkawan aku jahanamkan kat atas stage tu,....kakkakakak....
dia tak da, tarak jadi woooooo persembahan unit aku untuk SUB aku ni...kakakkaka

meh kiter close up sikit...
nampak...die egat dier cun duduk sesorang kat atas stage tu...sengal..
ops...die ni kawan sebelah workstation aku N kawan sengal kakak aku jugak A.K.A ADAMNIGINA
elok la kawan berdua....
so sebagai urusetia...unit aku ada tema...
PINK, PURPLE n MAROON
ni boss bawah sikit besar dari SUB aku yang kasi...kakakkakka


 bajet cun je tiga minah ni...yang penting gambar tuan tanah mmg tak da la...aku kan kuli dorang amik gambar...sengal dorang ni...seb baik la kakak2 aku yang dah tua...kakakkak'...
aku je yang muda...kakakakkaka


hahahahhahha....baru ada muka tuan tanah...kalo tidak...aku bako deme ni..padan muka...

waktu menunggu SUB aku naik kat dewan punyer lama...kakakka...
dorang kata dier ngah naik LIF..punyer lama naik...dah macam naik tangga lak..kakakakk..
sebenarnyer SUB aku ni tak da la tahu menahu tentang majlis yang kami nak buat kat dier ni...
kire macam...SURPRISE..kikikkiki...
dier heran tengok kami semua dah takda...konon nak bising tu...alih2 kami ajak naik atas..
bukak je ointu dewan...terkkezuuut benar dier...kakakakk
kire macam WAKANABEB
 nampak muka excited...terkezuuutt...
dah macam artis dah SUB aku ni...

persembahan pertama dari unit aku...
TELUK BAYUR n IKHLAS TAPI JAUH..

agak2 korang boleh nampak tak mana aku...
video nanti aku upload la K...kikikiki...mau kasi surpise...

persembahan kedua dari cawangan perkhidmatan
ni semua bos2 ni buat persembahan..mmg terbaeeekkk...nampak siap menari2 bagai..kakakka
dah veteren2 dah semua ni...
SELAMAT TINGGAL n DIMANA KAN KU CARI GANTI



Ni pulak cawangan naik pangkat
dorang buat persembahan coral speaking..N nyanyi lagu the beatles
kikikikiki....

ni pulak cawangan perjawatan dan naziran...siap buat sketsa muzikal....mmmm...not bad la...

last sekali acara memberi hadiah untuk SUB bagi setiap cawangan....
dah macam2 gimik setiap cawangan ni buat semata-mata untuk SUB ni...

 ni dari caw Dasar...siap semua naik atas nak kasi hadiah...walhal sorang je pon kasi hadiah..yang lain berdiri sahaja...kikikikiki


 ni gimik yang terbaeeekkk dari Caw. Maklumat Personal
konon siap ada video yang ada posmen nak hantar barang adcident ngan lembu...tu yang jadi gini...kakakakak....


 ni dari Caw.Perjawatan dan Naziran...
tah mana budak tah dorang ni rembat suruh kasi kat SUB..
dah macam penari ARAB dah...kakakakka

mmg best...suek2...nnt la aku upload video aku buat persembahan K...

2 ulasan:

AYuNG berkata...

tgk muka cik zaidah tuh cam muka jer lagi kan..hehe

lawak la nengok posmen kena gantung kaki tuh..klu ada kat sana kompem dah terbahak2 gelak:)

Anum berkata...

bestnya