Yang DiSaYAngi

Isnin, 12 September 2011

Majlis RAYA BPSM opis aku -entry Gambar

last week aku ada bagitau yang aku agak BZ ngan jamuan raya opis aku
dengan kepenatannyer aku pon malas la nak update citer terkini pasal majlis tu...
so arini agak semangat sikit mau kasi tau sama kawan2 ku ni citer aku sepanjang majlis tu...meh kiter tengok reramai...kalo ada yang nak mengutuk gambar2 aku pon 
"waa talak kisah punyer...."
sebab aku tengok gambar aku pon, aku gelak...sengal....


tengok belum apo2 aku dah bergambar ngan kawan sengal aku ni...
tak sangka jeee dier pon sebok nak sedondon ngan aku...tapi aritu mmg ramai yang sedondon pon...
ni la AMIR...dah macam nama bapak aku dah...
giler sengal ini budak...

nampak...mmg kamcing ngan ini budak jugak...ada lagi yang sesengal dier N gile dari dier...dah macam aku...

sebelom tu aku tunjuk gambar sepanjang majlis...
majlis ni berlangsung dengan gaya ala2 setiap cawangan besar kat bahagian aku ni, ada 1 gerai...
macam2 makanan la...

ni cawangan besar aku..unit admin...
unit aku buat nasi berayani N satay...nampak...simple je deconyer...
orang ramai kat unit aku ni...tapi M dorang punyer la beso...yang kat depan ni la orang kuat...dier tak da....tak jadi ini majlis woooo....kakkakakak...


nampak unit aku siap ada deco yang tak seberapa ni..aku la yang deco...mmg tak cantik la...kikikikki

ni pulak cawangan perkhidmatan 
dorang buat laksa, caremel N kuih raya..
sedap jugak tau...tapi aku tak makan sangat...dah pekena banyak dah breakfirst..kikikik


 ni pulak cawangan dasar perancangan sumber manusia..
dorang ni buat laksa johor...yummy tau...kikikiki,,,
yang pompuan ni macam kareena kapoor tak..kikikiki..




ni pulak cawangan maklumat personal
nampak kreatif inovatif dorang ni..siap ada jam besar tu...ada jalan raya..macam2 ada..
dorang ni aku lupa lak buat.pe...kikikiiki...dah asik sangat ngan deco2 dorang ni..dah tak kesah sangat dah makanan dorang ni..


ni pulak cawangan naik pangkat...
mmm...dorang pon aku lupa gak buat pe...tp dorang punyer deco pun simple dimple je cam unit aku....


ni pulak cawangan perjawatan dan naziran...
tak sempat nak amik gambar gerai dorang....memasing beso..tak nampak gerai dorang...dorang sorok...kikikikikiki....



haaa...ni pulak cawangan pembangunan manusia dan latihan..(cawangan buat kursus)
mmm...dorang ni puat roti jala...

ada lagi gerai yang tak sempat aku nak snap..
unit tatatertib dan keutuhan...
dorang buat kebab N cendol...sedap sangat tau...

nanti next entry aku citer ape yg menarik sepanjang majlis tu tau....


6 ulasan:

Nana berkata...

wah beznye meriah nye jamuan raya
ktorg jamuan raya wat opis kecik2 je
staff ada la dalam 16 org

aanie berkata...

uiii, siap ada cawangan naik pangkat tuu....kena berbaik la dgn diorang ni....:)

mekchu berkata...

serius menarik.. kementerian/jabatan apa ni erk? aduhai, kalo lah opis mekchu dapat semeriah tu..

eB ezrin berkata...

uish sakan sue rayer... nak ikot :)

❤✿krOnic a.k.a dayah✿❤ berkata...

kuwang ajaQ na nak kutuk unit aku!!!! sekeh kang

mama tisya berkata...

mmg sengal kwn sue tu ye...hehehe