Yang DiSaYAngi

Isnin, 19 September 2011

Pepagi buat aku gelak BESAQ

pepagi aku buka blog ni...egatkan nak la tgk entry baru kengkawan aku ni..alih2 ada benda yang membuat aku bantai gelak besaq aku pepagi ni kat depan PC ni...
agak2 korang pasai pe??????

ni haa pasai ni...


nak baca ape yang dikutuk sila la klik image untuk besar K...
selengge punyer kawan...ni comment dari hasil ENTRY SENTAP AKU

sengal ayam ko iejat..ada je ko bahan aku...dah jauh hujung dunia kat kedah sana pon sebok la lagi nak membahan aku....aku agak kan kat tempat baru dier tu, tak da orang yang boleh dier bahan kot...
siap boleh remind kat aku yang di pantau blog aku tiap pagi....sengal...
laki aku pon tak pantau blog aku..ni kan dier...sengal....


lama gak aku godek folder aku nak cari gambar aku N iejat sengal ni...
ada rupenyer...
(kata blogger...mesti setiap entry kena ada gambar)

ni time aku, iejat sengal  N kengkawan aku lagi tiga org g BTN kat terengganu...1 perjalanan N pengalaman yang memenatkan N sengal..lagi ditambah pulak dengan kengkawan aku yang sememangnyer sengal..tak da la rasa sangat kan...

haaa..korang kenai tak sapa ni...????????
mesti la aku...ni hasil tangan iejat sengal ni la...dier mmg suke sangat time suruh aku jadi model lompat2 dier...bengongkan...kakakakka...

nampak...kalo tak membahan aku...mmg bukan KU KHAIRUL AIZAT ni...
mmmm....tu yang dier comment part last windu kat aku la...kat kengkawan la...padan muka pindah sana...kan dah tak jumpe kengkawan macam kat sini...kakakakak/..

tapi sebenarnyer aku N kengkawan yang lain pon windu gak ngan gelagat dier ni...
mmmm...tapi nak buat macam mana bini sarat mengamdung kenala utamakan...mmmm...

laki aku tengok gambar ni pon dier bantai gelak...siap kata...
"nasib baik la sayang kawen ngan saya..kalo kawen ngan iejat..alamat runtuh rumah tu...:
kakakkaka....sengal laki...dier pun suke kawan ngan iejat ni..

dier ni jenis care kan...ngan laki pon macam tu...
ehhh..tak leh puji pepanjang...kang dier punyer suke...senyum sampai boleh sangkut kat telinga...


to iejat : ko ni sebok je nak membahan aku kan...
mulai hari ini...ko di larang membahan aku...biar aku yang bahan ko..kakkaka....kang anak ko keluar ikut gaya aku...payah ko nak handle...kakakakkakak

4 ulasan:

eima berkata...

ok la tu ade kawan yg pujuk hati lara ko ...

klu laki aku ni jgn harap la tk hingaq klu tgk aku amik gambo ngan jantan lain ....

seb baik akob sporting

aizatyahya berkata...

SIYOT KO!!! hahahahahahha

syawalsimpsons berkata...

eima : eyola...dier ni kalo serius memujuk...jd kelakar lak...sebab aku selama kawan ngan dier dier ni tak penah nak pujuk org..mmm...akob mmg sporting...tu yang sayang lebey kat dier ni..

syawalsimpsons berkata...

Aizatyahya : sengal ko..ada je kan kat entry aku ni...sebokkk