Yang DiSaYAngi

Khamis, 22 September 2011

RAYA TAK JADI - macam HARAM jeee-


dah petang baru nak buat entry...mmmm..tadi BZ ngan buat kijo N BW kengkawan ni haaa../...

tajuk nak UP je kan...jgn tertipu dengan tajuk...
sowi ye kengkawan...tajuk entry petang2 hari ni agak kurang di ajar...kikikikiki

bukan pe...bukan filem RAYA TAK JADI yang ta best...citer tu mmg best...gelak besaq je aku...tapi membuatkan aku agak rasa nak mencarut ddk dalam wayang tu begini..



aku N my frenz dah decide nak tengok wayang malam semalam nak tengok citer ni la...dah berkobar-kobar G alamanda beli tiket...syawal aku pos kat tingkat 12..umah aku ...sape lagi adamnigina la...seb baik la dier yak kemana....kalo tak haru gak kalo baru syawal tanpa en asbeen...en asbeen pulak attend event MAKSWIP...

nak dijadikan cite..aku dah masuk wayang N duduk kat tempat aku...elok je panggung gelap..tetibe ada la mamat kat belakang aku ni menendang-nendang bagai seat aku...aku mula dapat la terima...tapi lama2 time tengah iklan B4 citer start..makin lama makin hebat dier menendang dah macam main dram tu...aku dah makin hangin...aku mula nak menjerit...

aku : "MACAM HARAM RRRR ORG KAT BELAKANG NI..MMG NAK KENA PUKUL GAK NI"
my fren : ko nape piranna (nama jolokon..tak senonohkan..)
aku : macam bangang rrr org belakang ni menendang..dier egat dier main dram kot..
(sambil menjerit2 n pandang belakang mamat tu)
my fren : ala agaknyer dier x selesa kot...gemok...sempit tempat dier...

pastu makin rancak pulak...
aku hangin lagi membara rrr...
(maaf termencarut)

aku : ALAMAK...MACAM BABI RRR MAMAT NI...
my fren : ko ke depan rrr badan ko...tak yah sandar,,,
aku : mmmm...mmg lenguh la camtu...

aku dah tak sandar pon makin best dier menendang belakang seat aku...

"ALAMAK....LU BAI AGAK2 LA NAK BERLAGU PON KAT BELAKANG GUA...TAK YAH LA NAK TENDANG2 BELAKANG...WAA PON NAK TENGOK ELOK2 GAK...LU EGAT LU JE KE YANG TENGOK NI....ADOHAIIII..."

agaknyer dier dengan kawan GF dier kot..maleh amik tau...pastu dah tak dah....

elok lama x da...ada la pulak....alamak....


elok dah abis citer aku terus blah...tetibe kawan aku 



my fren : eh...piranna ko tengok belakang ko sebelah kanan...
aku : nape..????????
my fren : ko x scan ke ???????
aku : ada ape...x nampak sangat...
my fren : ada org beromen la....
aku : ahahahhahahahahahahah(terus pandang belakang...minah tu dah malu2 sambil betoikan dress dier)




dah selamat la tu....dah la pakai tudung.,....alamak..potong betoi...


tapi citer tu mmg best....tp keadaan aku dlm tu yg tak best tu...mmmmmm

7 ulasan:

Cute MuM berkata...

bukan main marah lagi die..
kalo uyun pon bengang gak..
sempat lagi amik kesempatan kan..
erm...

syawalsimpsons berkata...

Cute mum : mmg marah uyun..bengang sue tau...kalo uyun pon mesti menyirap cam sue gak kan...

eima berkata...

hahaha aku dah agak dah ...

ko tau nape lutut mamat tu terketar² sampai gegar krusi ko ??? hahahhahaha

eB ezrin berkata...

bab yg seblah knn tuh kalo la eB gi bwk anak2.. mau kena drg.. sedas eB bagi...

mekchu berkata...

errrrkkkkkkkk..... itu yg tak suka tu.. TAK SUKA!!!!

mama tisya berkata...

isk2 beromen...mmg tk suka la kalo tgk wyg org tendang2 krusi

aanie berkata...

patut la menendang bagai..tengah beromen rupanya....kasi tendang dia balik la sue...haha...