Yang DiSaYAngi

Rabu, 21 September 2011

Terasa kelakar dengan ayat BOSS aku ni

weekend ni aku agak banyak jugak la open house N makan2..aku suke bab2 makan ni..kakakka...bab kata kawan aku..mulut macam piranna...

ari sabtu ada 2 kenduri kawen aku harus attend...
1 PUTRAJAYA saja..
2.SENTUL..

lepas tu boss 1st aku ajak semua warga unit T&K g umah dier opeh house kat puchong..

ari ahad pulak boss 2nd aku ajak semua warga unitT&K jugak open house rumah dier...
memasing siap email lagi...klasss ko jahhhh...kakkakaka

yg aku tak menahan tu...boss 1st aku tu ok la...agak formal ajak org datang rumah...
tapi 2nd boss aku ni buat aku gelak besaq depan PC tau petang2 ni...1 unit aku gelak2..kakakka....
mana taknyer..korang tengok la ayat dier menjemput kami bagai...

ko boleh la klik untuk besarkan image untuk korang membaca 

bagi aku seorang boss yang sangat sporting dari kata2...best gak...dier buat kiter macam kawan dier...tak sangat sebagai pekerja yg disuruh arah....sebab dier ni jenis yg tak suke sangat formal...waktu mula masuk pon dier kenalkan diri dier dalam meeting pon jenis tak formal...

tapi ayat2 dier mmg menggelikan hati...tak menyangka seorang boss agak sporting begini...
cayala boss...

 ni la orgnyer...tajuk ajak org datang umah pon so sweet...panjang beno...kikikikiki....

kepada en roslin hisham : insyallah diri ini akan menyusul...jangan cakap pasai makan...silap ari bulan saya yang pertama depan rumah minta masuk...kkikikikiiki



p/s : korang tak rasa aku arini banyak sangat update cite2 aku..kalo tak 1 hari 1 entry....

6 ulasan:

eima berkata...

KPSU ko mmg sempoi ....

syawalsimpsons berkata...

dier mmg terbaaeeekkk...

aanie berkata...

kekeke..memang kelaaassss ayat bos sue tuu....dia buat camtu boleh buat kita rasa naaaak g je....

eB ezrin berkata...

ha ha ha, leh copy tuh ;p

mama tisya berkata...

mmg best kalo bos mcm kwn2..

IntaNBerliaN berkata...

haha.. bestlah boss macam ni.. sporting..