Yang DiSaYAngi

Khamis, 20 Oktober 2011

Agak2 korang aku Break1st kat mana???????

Pagi ini perut aku pon la bernyanyi tak egat punyer...

asik berbunyi je...naik malu aku ni...(tapi peduli hape aku...)
aku G cafe biasa mau melantak...alih2 aku masuk...mak aiiii ramai la umat manusia kat dalam cafe tu...

aku egat nak makan mee kari..alih2 minah indon tu kata"kuahnyer tidak siap lagi"
adoi....aku dah tak tau nak makan ape...banyak makanan dah abis....org cafe start taruk lauk pauk untuk tengahari sudah..nak tak nak org yang nak makan kat situ kn la amik..tapi aku tak mo..
aku makan lain...aku G duduk kat kawan aku...dier baca paper...tak mo makan sebab dier pon tak tau makan...

alih2 dier ajak G makan sini...??teringin punyer pasai...aku terus cerah bijik mata...ok je...
operasi mengular kejap...


aku mau kasi teka teki kat korang

agak2 korang aku makan kat mana?????????????
klu : makanan yang cepat siap, amik sendiri N terus masuk perot


taruk je jawapan korang kat post comment aku N hadiah menarik menanti korang..aku suke nak bagi ni..

tamat : 12 tengah hari  - 20.10.2011

10 ulasan:

Nana berkata...

mekdi kot?heee

Anum berkata...

mcd

IntaNBerliaN berkata...

ALAAA XTAU NK TEKA APA NIH! ADUSSS xda idea lgsung nih..

bg can kt org lain je lah.. hihii

Nigina berkata...

ALA AKU TAHU.. TAPI TAKPALAH AKU BAGI CAN KAT KWAN KO LA....

eB ezrin berkata...

ko makan meggie kat pantry. ha ha ha

syawalsimpsons berkata...

intan berlian : ala teka je...suke2 je...kikiki

syawalsimpsons berkata...

nigina : siut ko dik...aku melantak pon ngan kawan ko yg besa rupe bas..kakakakka

Cute MuM berkata...

mcdonalds takpon kfc

fieda berkata...

ala..tak sempat dah...baru on9 ni...

tak blh nk tangkap langung kt mana sbb mknan cepat siap pastu ambik sdiri plk tu..

aanie berkata...

makan mekdi.....walaupun dah tamat, tp tetap nak jawab....pg td bz, x sempat nak bw..huhu....