Yang DiSaYAngi

Jumaat, 28 Oktober 2011

BZ dengan BOSS baru..adohai

hari ini aku BZ gaban...adoi....semalam aku x update blog pon....walhal aku rajin je BW....BZ la ngan boss baru ni...adoi cerewet la plak..adoi....macam2 dier nak....

tak pasai2 senarai tugas pulak dier nak...adohai....


so aku pon mengagahkan diri jugak nak update blog...meja bersepah....pening aku keje tak banyak sangat tapi....payah la...

dapat boss baru ni buat aku penin N malas nak G keje la...

sekarang pon volume aku pon kn control..walhal tak la aku jerit pon...

dah jadi library opis aku ni..adohai..penat aku rasa...

siap en asbeen aku tanya asal muka lately ni macam penat je...

jawapan aku,,..: penat sebab tak dapat kuarkan sore...
mmmmmmmm



p/s : bess lagi ngan boss lama aku..

9 ulasan:

Anum berkata...

biasa la sis
bos baru lain ragamnya

mama tisya berkata...

kena sesuaikn diri ngan bos br tu

MARIA LIZA berkata...

lain bos, lain cekadaknya...

Cute Mum berkata...

kesiannya..
bos sama jantina ker?
selalu kalo cerewaet mesti bos sama jantina nie..

syawalsimpsons berkata...

anum : tu la pasai..kn la terima

syawalsimpsons berkata...

mama tisya : adoi...penat la kakak..ni boss lama ni..

aanie berkata...

kekeke..penat xleh keluarkan suara tu...

fieda berkata...

sabo la ye..:)

IntaNBerliaN berkata...

hihii best je bc jawapan sue.. penat xdapt kua suara.. hihii

sabo yer