Yang DiSaYAngi

Jumaat, 14 Oktober 2011

Cuci mata @ Ikea wit Opismate...(keje ke tak ni????)

last week aku opismate aku ada ajak pegi Ikea semata-mata nak makan karipap ikea je...lagi2 kawan aku sorangni..nak kata mengidam...dah dapat anak pon....patutnyer bini dier yang mengidam...ni die pula....mmmmm....

bile dah sampai sana...aku terus terniat nak beli baby chair untuk syawal...adoi..itu budak kalo makan...suke berdiri...sekrang kn ajar la makan duduk..tp dah duduk...tak nampak muka kat meja pulak...

tapi seronok cuci2 mata ni...macam2 benda yang aku try2..kakakak...
kikikikik....aku cakap ngan kawan aku....aku nak beli blanket ni untuk anak aku nanti...(bile preggynyer..kikikikiki) berangan lebey....

 nampak perangai aku...aku nampak lampu ni cantik je...aku bukak....dari stand dier..patu aku pakai buat ala2 topi gitu...orang lalu lalang gelak je tgk aku...kakakkaka...
dah macam2 aksi
 ko bajet ko cun suraya...kakkakakkaka'
haaa....sweet saja muka...(angkat bakui lagi suraya...kakakkaka)

aku mesti la kuar bukan seorang...mana mau hidup maaa....
aku jalan ngan opismate aku yang sengal ni...
nampak..kawan aku sorang je laki...yang lain tu mak jemah+mak kepochi..termasuk la mamat sorang tu...pak jemah....

kalo tak de dorang mmg tak gamat la jalan kami tu...bising kat ike a tu suara kami je....

p/s : keje ke kami??????

5 ulasan:

Anum berkata...

best kan jalan2 kat ikea
anum suka tengok design2 yang cantik

AYuNG berkata...

huaaa...xpenah jejak lagi ikea tuh...ramai yg kata best..

sentap la gini! :)

IntaNBerliaN berkata...

wah.. sronoknya dia.. saya xpnh g ikea sbb dkt sg ptani xda ikea.. hihii

mama tisya berkata...

mcm2 memek muka ye sue..hehe

MrS. F!zA berkata...

comelnya blanket baby tu..