Yang DiSaYAngi

Isnin, 24 Oktober 2011

Friso kasi hadiah kat aku???

setelah setahun 7 bulan sik tukar menukar susu syawal...ini la yang last..
aku menjadikan syawal seorang pengguna tegar susu 

setelah register menjadi ahli ni...aku pon tak la mengaharap ape2 kan...

tetibe aku dapat ni dari friso..

udah mengapa...aku PK mungkin majalah ke ape kan...
tetibe...
alamak...teruja mak jemah ni...dapat bufday card ni.waahhhhh...
meh kiter tengok dalamnyer...
nampak.waahahhhhhhhh teruja..teruja...suke3...
1st time aku dapat bufday card yang sweet cam gini...suke3...

 en asbeen aku pon tak kasi tau..kikikiki....wish pon lambat...tunggu aku cakap...

aku : abang jom pas jumpe nana kiter kuar sy nak belanja makan..arini kan bufday saya
(nada perli gitu..)
en asbeen : ala sayang...happy bufday to u...(dan2 baru nak nyayi la...nak wish la...boo layan..kakakka)
aku: mmmm...lambat...





P/S : apa kan daya itu la husband buah hati pengarang jantung epal strawberry anggur suraya...kakakakkak

3 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

olooo kiut nya kad dia.. tp mmg friso ni bagus kan.. dia mcm alert dkt sesuatu perkara.. hihii

sy pun slalu dpt surat dr friso.. hadiah la... hihii

MrS. F!zA berkata...

kalo kita nangis lah laki tk igt besday! hahaha

fieda berkata...

waa..bagus friso ni ingat besday kita...

sama la husband kite..kalau tak bgtau tak ingatnya..