Yang DiSaYAngi

Isnin, 24 Oktober 2011

Jawapan bagi JJCM@ pizza san francisco

petang ni aku akan bagi jawapan untuk TEKA-TEKI JJCM

JADI JAWAPANYER ADALAH....


tadaaa.....RM 100.00

ngam2 tu seratus..kikikiki...cam tak caya je...
N sape yang menjawapan dengan tepat...????????

memang tak da la yang menjawab dengan tepat...tapi aku tetap kasi hadiah pada yang jawab...sipi2 ju gitu...

N pemenangnyer adalah...
korang boleh la close up sikit....jawapan ider bagi RM103.00...lebey 3 engget..terrer kan..

so kepada kakak...sila kasi detail kat comment ok...hadiah akan menyusul depan pintu rumah....

jangan risau....ini suraya tadak kasi publish itu detail..ok...




p/s : itu muka mama tisya mesti ada sinyummmm....

3 ulasan:

mama tisya berkata...

oh tekaan ku btul...sukaaaaaaaaaa:) sebab akak pernh mkn cni cuma menu nasi tk pernh lak order..slalu order western so main agak2 je la rege tu

IntaNBerliaN berkata...

mahai jugak yer.. hihii

aanie berkata...

terernya mama tisya...:)