Yang DiSaYAngi

Isnin, 24 Oktober 2011

JJCM@Pizza San Francisco

nampak pagi2 lagi dah sebok nak citer pasai makan..kakakkak...
ops...pagi ini aku break1st makan burger Mcd..
nape..????????

sebab semalam aku makan ngan en asbeen BAIK HATI belikan kat aku yang sebok nak makan burger MCd...dah macam mengidam pulak...kikikiki...
ni citer jumaat lepas...(waktu lunch panjang...)
aku G JJCM kat Pizza San Francisco
meh kiter skodeng aku makan pe...
nampak tak menu aku...agak2 korang mana aku makan....mmmmmm...aku pun dah lupa...kikikiki
tak leh meh sini aku kasi tau mana aku N kawan2 aku makan...
ooohhh..maap..maap...sessi mengedixs dolu ye...
ini paus N si demok...
korang jangan tak tau..dorang ni power...sorang pakar pemakanan geng mak jemah ni...sorag terrer gaban cakap hindustan tu..(aku siap rakam lagi..)

nampak muka selengge aku...yang sebalah tu gajah...aku..piranna..kikikiki...
ni la air aku...mesti up sikit dari dorangkan...
ini air kengkawan aku...
ape yang kami melantak...sini..ada ni..

kami pilih dua makanan yang sama je..senang...
 mulut macam gajah..kikikiki..(saja aku cakap..sebab tau die akan baca blog aku ni..kakkaak)
sama je pon makanan kami..senang kan...
so sekarang dah selesai untuk bulan ni...JJCM@Pizza San Francisco
insyallah planning...
november -balck canyon
disember - pullman
januari 2012 - fullhouse


wahhh makan besaq nampak...x pe...sebulan sekali


aku mau kasi teka teki kat korang ni..
agak2 korang dengan makanan N minuman yang aku N kengkawan ku makan ni...
berapa harga makanan minuman kami semua..

jawapan sebelum pukul 2.00petang...

6 ulasan:

mama tisya berkata...

eh ada nasi ek..tk prasan lak cz kita mkn sini order western je...makanan+minuman tu mayb dlm rm 88.80 kalo campur tax lebih kurang rm103

mama tisya berkata...

nk teka lg rm84.80 ..kalo plus tax lebih kurang rm 98.40

mama tisya berkata...

nk teka lg rm68.80 ..kalo plus tax lebih kurang rm 79.80

aanie berkata...

la, ingatkan mkn pizza..sb nama kedai pizza..kekeke....

total semua ek? dalm RM85...hehe...

Nana berkata...

menarik nampak makanan dia
rasa mcm xpenah lg makan sini

IntaNBerliaN berkata...

wah.. planning dasyat sue ni.. hihii best2.. sy pun mmg suka bab2 makan ni.. hihii

xpnh mkn kat sini.. emmmm xtau nk ckp harga wape.. tapi hentam je lah.. saya agak 45 hengget.. muahhahaha