Yang DiSaYAngi

Rabu, 19 Oktober 2011

Nasi Ayam AKOB...terbaeeekkk wokk

Lapar punyer pasai...tengok gambar pon jadi la...

Isnin lepas aku request kat laki aku nak makan hasil air tangan dier...
dah kena pulak dier pon rajin la sangat...
dier pon nak makan NASI AYAM...

yummy,...aku suke nasi ayam laki aku ni...walaupun senang...aku pon boleh buat...tp aku saja tak mo buat...sebab aku punyer nasi ayam tak leh lawan nasi ayam dier..
confirm kalah...kkikikikkik

meh kiter layan jap...
1st nasi..macam biasa la...

sup ni aku suke...sebab banyak sangat sampah masyarakat kat dalam ni en asbeen aku taruk...
ada kobis bunga, carrot, fish cake, fish ball

N yang paling aku suke ngan sup laki aku ni...dier taruk kacang...aaaaaaaaa...
banyak pulak tu...anak aku pulak suke sangat melantak fish ball N fish cake ni...fav food dier...

haaa...ni saja la hasil air tangan aku...laki ni mmg kureng sikit masak benda bertumis N bersambal ni...mesti suruh aku yang masak..tp diri tu makan pedas kalah aku...

N last sekali...mesti la ada ayamnyer...suke3..ni yang aku tunggu...siap mencurik kejap..alih kn katok tangan dek laki aku...doi.....mmg buat tak banyak...abis yang melantak pon kamibertiga je..mmg la sikit...

yang aku suke..aku egat aku yang suke makan...anak aku pon sama suke ngan nasi ayam en asbeen aku ni...

mula2 kat baby chair dier...alih2 dah abis...nak melantak lagi...kasi berdiri kat kerusi aku...amik ko...sampai 2X makan tu...mmg macam ibu dier la...aku N en asbeen gelak je la...
last2 aku kasi namakat nasi ayam en asbeen ni..
NASI AYAM AKOB...kikikikikk


nampak kami makan...mmg selerak N aku la cleaner nyer...



p/s : en asbeen kamu buat lagi boleh???????????????kikikikkikki

14 ulasan:

fieda berkata...

WAH..BESTNYA MKN NASI AYAM MASAKAN SUAMI....

MrS. F!zA berkata...

cayalah akoB!

Anum berkata...

sedapnya
pandai sis masak

syawalsimpsons berkata...

@fieda : akak suke kan makan masakan laki sendirik..kikikki

syawalsimpsons berkata...

@mrs fiza : nampak...cayakan akob...naman pon mesti terrer tu

syawalsimpsons berkata...

anum : bukan sue la yang masak...laki sue masak...

Cho Zila berkata...

bestnyer der orang masakkan... sedap lak tu bertuah sangat...

fieda berkata...

sue..kak fieda sje la nk tanya..sue ada kena mengena mcm na ye dgn anim...sepupu ke..?

Nana berkata...

gile lah
kita pon xreti masak nk nasi ayam
bikin malu sama akob je hahaaa

Alycia berkata...

nk merasa ns ayam akob.. nmpk sedap jer huhu... lapar pulak ujan2 ni..

IntaNBerliaN berkata...

bestnya suami msk... sy pun happy kalau suami yg msk.. tp xsuka bila hubby msk. dapur berselerak.. hihii

Cute MuM berkata...

untungnya...
pandai akob masak..
nak sikit..

aanie berkata...

perghh..terer la pak akob....boleh meniaga ni...hehe....

mama tisya berkata...

sekali sekala suami masak mmg best kn