Yang DiSaYAngi

Selasa, 11 Oktober 2011

Oreo Chesse Cake .Yummy...ada kemajuan je

Last 2 weeks opis aku ada buat majlis penutup raya...alang2 pulak kena dah ngan bufday opismate aku ni...lagipun time tu di gembar gemburkan yang die akan bertukar balik kuantan...mmg sedey la...geng gosip unit aku x cukup corum...mmmm..last2 kami decide masa dier cuti bini dier bersalin...kam 1 unit plan...buat majlis cam biasa...

tapi majlis dier petang..kawan aku buat kan mee kari N aku buat Oreo chesse cake...percubaan untuk kali kedua mak jemah buat...bertungkus lumus mak jemah tau..kikikikkik....

sebelom ni percubaan kali pertama di sini 
ni la rupenyer untuk kali pertama...

korang agak2 kali ni menjadi tak...??????????
meh kiter tengok oreo chesse cake yang di potong oleh Bufday boy ni...



nampak potong kek guna pisau ikea je..
mmg terkezut la kawan aku sorang ni..tak sangka katanyer..mmg muka dier mmg terkezut bagai lihat hantu gitu...wahh...siap kami nyanyi lagi tok dier..kakakkak...terus dier kata...

"teranjat boboi"..kkikikiki...
ni geng gosip unit aku...dier je kumbang yang nak jadi mak jemah..pantang kami berkumpul...mula la leher dier panjang usha kami...kkakakkaka....unit aku ada 2 org je laki...sikit kan...

meh kiter close up sikit cake nyer..


kikikikikikki....teruja je mak jemah bila kek yang aku buat abis je...kikikiki...tinggal bawak balik bekas je...


p/s : korang rasa ok tak cake aku ni...

6 ulasan:

Anum berkata...

ok sangat2
nak order

Nigina berkata...

nanti print resipi bagi kat aku.. aku nak try buat...

IntaNBerliaN berkata...

alahaiiii dh teringin nk mkn la plak ni... camana ni sue...

nak jugak nak jugak!!... hihii

Alycia berkata...

wah.. mmg teruja tgk cheese kek ni.. nk skittt ;)

Nana berkata...

wah nak skit..
xpenah lg try wat

MrS. F!zA berkata...

comel je kek oreo sue.. wp simple tp deko cantik..rasa tkthulah kan..hihihi