Yang DiSaYAngi

Jumaat, 7 Oktober 2011

Pagi yang LEMAU untuk AKU N pagi yang LIAT buat SYAWAL

dah nak masuk tengahari baru aku nak update blog....agak terBZ jap..kikikik..
pagi ni aku agak lemau setelah 2 biji pil aku telan setelah di paksa oleh en asbeen makan ubat akibat selesema N fenin ting tong 
nampak walaupun sakit..muka still nak sinyummm saja...mesti kena sinyummm sebab depan kamera kan...tp muka laki aku pulak yang lemau pagi2 ni...kakakak...padahal dier yg selengge pagi ni...

tapi pagi ni jugak agak menguji kesabaran jugak sebab pagi syawal yafiq mmg liat nak bangun pagi...itu adalah kerana pagi2 buta sudah bangun terus main2...ibu N abah dier selamat tido...pukul 6 bangun...adohai...pastu 6.30am baru tido balik...mmg ibu N abah dier la baru bangun...
meh kiter skodeng sikit betapa liat si syawal ni...

dari atas katil...dier g sini
dier turun bawah pulak..dah dekat dengan buaian dier haa....adoi..tengok la gaya si kecik ni tido...


punyer sussah nak kejut bangun...adohai....

 tak cukup kat atas tilam bawah buaian...di turun pulak ke lantai..adohai....
sayang jgn tido kat situ sejuk la sayang..tak elok...
bila aku mengaummmmmmm...
baru la begini
nampak berkelip-kelip mata dier...
baru nak bukak mata..aku bukak TV sound kuat2 pon dier boleh boo layan...sengal la anak ibu
(macam ibu dier jugak)

 last2 baru la nak pandang Tv....aku pon dah nak tutup dah..nak G keje...

adoi macam2 kerenah la syawal ni dah makin besar ni...


4 ulasan:

Anum berkata...

hehhehehe
sama la anum pun pening2
akibat makan ubat batuk

eima berkata...

uik .. bak pe kejut die ..anto je gi taska dlm tido2 tu ..kesian syawal ....

IntaNBerliaN berkata...

hahhahha comel je gaya syawal tido.. hihii

p/s : tiket tu nanti sy pos yer.. dlm minggu ni jugak la.. :-)

MrS. F!zA berkata...

suka bnar lah syawl ni tgk tv..hihih