Yang DiSaYAngi

Isnin, 17 Oktober 2011

Penangan MEKCHU adohai..apa sudah jadi ini..

Udah mengapa tajuk aku begitu..marahkan MEKCHU ke????????
bukan ape...baru2 aku dapat hadiah dari MEKCHU
ni kire hadiah bufday la ni..kakkakaka....
aku yang saja gatai2 minta...dah offer..ape lagi aku rembat la..kkakakka...
dah alang murah kan...en asbeen pon kasi green light..mmg terbaeekkk la dari aku...

aku pon sebok la membooking kan diri aku kat CRES WELLNESS
aku mmg dah lama tak berkecimpung dalam dunia spa ni...mmm...memandangkan dah kawen kan...so agak lembab la sikit nak G spa ni...time zaman bujang ok la...selalu gak aku sorang2 pusing2 cari spa...

so semalam ahad aku G la spa kat jusco seremban 2...
1st time aku G sana...mmg teruja la...jusco dier besaq wwwooooo...teruja je mak jemah...jakon gitu...
punyer pusing2 N pusing lagi...dengan hujan lebat semalam...berbekalkan payung ini...
rainbow gitu...ni hasil dari en asbeen dah hilangkan payung kesayangan aku..beli la lain...

akhirnyer aku jumpe jugak cari CRES WELLNESS
 MEKCHU pinjam rrrr gambaq kamu...tak sempat mau capture...semangat punyer pasai...

aku masuk2 je mata dah melilau...dah register...dorang pon suruh aku tunggu kat sini..
nampak...alamak..aku mmg teruja tu...adoi...kalo la umah aku macam  ni kan bah=guih....time ni dah teregat kat MEKCHU ...mesti dier pun lepak macam aku kat sini jugak sebelom dorang panggil...waahhhh....bangga jaaa mak jemah ni...

tengok dari luar kecik je salon nyer..tapi bila masuk dalam...mak aaiiiii...
besaqnyer...siap ada ni haa...
GYM....nampak...ko ada...aku nan hado..kakakkakka...
bilik2 dier pun banyak mmg puas hati la kalo spa kat sini...
aku pilih pakej spa Lymphatic Therapy Massage + Milk Bath
 cantik kan...


nampak muka syiok sendiri semangat berkobar nak G spa...
kejap...ado laie...(alamak mentang2 dah soromban...cakap nogori la pulak)
muka sebelom di spa kan...ko tengok la muka selepas spa....


korang rasa macam mana??????????kakakakkakakkak

dah settle tu mmg la pihak CRES WELLNESS akan recomen pasai produk dorang..nak tak je la kiter ni mendengar...nak membeli aper tah lagi kan....
aku pon mendengar je la...

last2 aku tanya laki aku..macam mana...
dier kata boleh la...
dorang pon kata 
"ala...husband u bayar maaa..."

at last aku bayar RM49.90 yang aku buat tu...
en asbeen bayar pakej untuk frutti spa..4X pegi...kikikiki..
harga sebenar mmg mahai...tp ada diskaun 70% N dapat pulak mask ni..untuk pakai kat umah...
en asbeen kata yang dier bayar untuk pakej akan datang tu...sempena bufday aku..kakakkak...
(tapi aku kn bayar balik bulan2...sama je...kikikikik)
 
pasni aku G kat area jusco Cheras selatan...

.pihak CRES WELLNESS tu terkezut je nama aku N MEKCHU sama...
dorang kata
"U tak penah jumpa itu suraya????
"tak...tp tahu dier yang mana..."
"tapi kan...u tau dier mmg cantik N dier pon dah jadi member dier kat sini"

ni MEKCHU punyer hal ni...buat aku terpegaruh...tp en asbeen kata...tak pe...mmg aku perlukan sebab asik mengadu penat badan la...rasa berat la badan tu..kikkiki...
tapi lepas spa mmg ringan je badan tu..kikikkiki

balik umah aku try mask 
nampak muka mak jemah...hasil tempelan en asbeen..syawal kat sebelah aku dok tengok2..mula2 nagis menjerit...dah lama2 tengok..dier tau tu ibu dier...gelak2 kan aku pulak...adohai....



p/s : hasil pengaruh orang yang bernama MEKCHU

8 ulasan:

Alycia berkata...

hahaha.. mekchu oh mekchu.. nasib si syawal tu xnangis kan ckp antu hehe..xpelah, sesekali memanjakan diri apa slhnya ;)

aanie berkata...

hahaha..syawal pun takut...
tp nampak makin berseri muka tu..dah berSPA ni, tak lama lagi, syawal dpt la adik...hehe..

syawalsimpsons berkata...

alycia : yela...mekchu...mekchu..sesekali kan...

syawalsimpsons berkata...

aanie : kakakka...itu la yang terbaik....yeee....syawal nnt nak dapat adik..tapi tak tau bile....kakakakakkaka

mama tisya berkata...

mmg best kalo dpt p spa..nanti kalo nk p spa..tgk la mcm2 promo kt milkadeal..part yg diorang promo tu lenkali tkyh amik..hehehe...

IntaNBerliaN berkata...

fuyooo best tu... tmpt tu pun nmpk mcm best je... seronoknya dpt p spa..

hihii klakar la syawal nangis... cm alisha la gak.. bkn blh tgk ibu dia ni plik2 sikit.. hehee

Hanih Borhan berkata...

muka b'seri2 bukan main lepas spa tu...haha

MrS. F!zA berkata...

hihi sue..kita sekali pon tk pernah jejak spa..hahahaha teruk kan..