Yang DiSaYAngi

Selasa, 8 November 2011

ARINI HALF DAY...mau amik angin kat klinik...

hari ini aku half day...boleh gitu...kikikiki...
ni kuar secara halal tau...kikiki...

sudah di ketahui boss...
di sebabkan amai yang x da kat opis ini hari...sunyi sepi je opis ni bagai singapura di langgar todak...kakkakakak...

so aku pon mau amik angin kat klinik sambil bawak itu budak tecik tu..syawal..
acee gile G amik angin kat klinik...org sengal je G klinik amik angin..org G klinik amik ubat...kakakkaka
bukan G mana pon...bawa syawal G check up je pon...hopefully berat dier naik seperti yang aku N en asbeen jangka kan...amiiinnn...sebab angkat dier sekarang pon...dah macam nak luruh tangan ibu dier...bapak dier dah macam nak bengkok bahu..kikikikiki

lepas tu mesti lama menunggu kan...kata klinik kesihatan kerajaan agak lambat la sikit....seb baik la diri ini sabar menunggu...so settle....pulang la kamu ke dunia asal kamu...rumah la mana lagi..nak masuk opis pon confirm dah nak abis time keje,,,kikikkiki....



p/s : blogger pon sunyi sepi macam opis aku jugak...mesti tak abis raya ni...mengorbankan coti mereka...kikikiki...aku rasa esok baru riuh rendah opis N dunia blog ni...

1 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

sy maybe esok g checkup alisha.. harap2 berat alisha pun naik la jugak.. hihi