Yang DiSaYAngi

Selasa, 8 November 2011

Berat syawal naik mendadak...Ibunyer melompat keriangan

tadi aku ada buat entry AKU HALF DAY HARI INI

G klinik je pon....kikiki...so setelah di kaji selidik N di periksa syawal yafiq...
alhamdulillah berat syawal yang memang susah mau naik macam bapak dier tu...dah pon naik dengan mendadaknyer....dari kecik syawal susah nak naik berat badan....paling tinggi naik pon 500gram je....

tapi alhamdulillah arini naik mendadak....1.1KG...
mak aaiiiiii..banyak tu....
aku pulak yang melompat keriangan depan nurse...nurse golak bosar jaa arrr depan aku...tetibaa excited..malu sekejap...aku kesah ape...ko ada...akakkakakkakakkakakka

bulan 2 bulan lepas 8.2kg..
bulan ni...9.3KG...
alhamdulillah....

syawal pon makan dah kuat...susu pon kuat...tido pon kuat....cuma yang liatnyer nak tidokan dier...amatla mencabar minda si ibu N abah dier ni....

yang penting syawal yafiq sihat kehendaknyer....
syawal pon dah pandai memacam N paham ngan ape yang aku cakap N suruh...seronok tengok dier sekarang....

baru ada rasa semangat sikit mau kasi itu adik kat ini budak...kikikikiki....
insyallah....





p/s : perasaan x..arini entry tanpa gambar...kikikiki

4 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

hihii best2... saya pun seronok kalau berat alisha naik mendadaak.. hihii

bkn apa, xnak graf berat alisha msk garisan kuning..

mama fieda berkata...

Alhamdulillah...

mekchu berkata...

budak tgh melasak tu.. mmg susah nak naik beratnya.. janji syawal sihat kan..

aanie berkata...

yahuuuu..nak melompat gak...mana gmbr terbaru syawal?