Yang DiSaYAngi

Isnin, 21 November 2011

Berjimba @ fahrenheit 88


minggu lepas aku ada berjimba dengan kengkawan aku...
sebab aku guna coupon 

bukan buat ape pon...G buat 

kikikiki...saja nak menggatal buat benda alah ni..dah lama sangat x buat..elok pulak kawan aku ni tak tau potong kuku sendiri...dier mmg selalu la G buat benda alah ni...
kiterorg gerak lepas keje...mmg sesat + sesak ngan kete + hujan lagi...adoi...
appoiment 6.30ptg..last2 sampai pukul 8.00mlm..sebab sesat N tak tau bangunan

saboo je la...yang penunjuk arah pon gaya confident..kakakkaka.....
muka tahan geli...kakakkaka....ko egat ko sorang....sama la ngan ini orang....

ni dia...menahan tu....pon boleh sinyummm....

sebab time zaman moda tak berjimba sangat N tak tau sangat pon ngan tempat yang penuh ngan umat manusia ni...kawan aku suruh la aku bergambar..alasannyer aku 1st time datang sini...
kalo korang ada ngan aku, boleh nampak muka aku yang amat la jakon itu...kakkakak....
1st time katakan...

so dah selamat...on da way nak G kat kete tu...kiterorg berjalan la..tetibe ada pulak tengah2 alam kat traffic light ada org buat pentunjukkan ular...sengal....bengong kot dorang ni...tak tau ka..bahawa aku ni mmg penakut akan ular itu...adoi..mmg macam lipas kudung la aku...

tapi tak lama lepas tu...waktu tunggu lampu hijau jalan untuk pejalan kaki...tetibe aku nampak mamat ni...
nampak...agak2 korang kenai tak...
mesti la BRONT PALARAE..
adoi  aku ni terus la jadi mak jemah gitu...dah dengan muka tak mandi...
selamat ko kat situ...dari jauh dier dah nampak kami...tapi tak amik gambar lagi...sebab dier kena halang orang lalu kat situ...coz dier ngah ada shooting untuk ape tah...aku rasa berkaitan dengan THE CUBE kot....siap dier kata...
"nak amik gambar...tolong i tahan orang lalu kat sini..."
kami ape lagi...pon menolong..menolong amalan mulia...
yang penting aku sempat snap muka dier...siap dier kata...
"sempat pulak tu"

 kawan aku ni mmg la minat sangat ngan mamat ni...kena pulak BF dier pon sejibik cam mamat ni...dah kena pulak...kakkakakka....

nampak sangat kan...muka aku N kawan aku muka tak mandi...kakkaka..
sama la ngan mamat ni...takpe..kiter geng...

aku balik..cakap ngan en asbeen...siap tunjuk tu...dier kata

"macam2 la bini saya ni..kalo jumpe artis...mak jemah la jadinyer..."

tau x pe sayang oiiiiiiii...kikikikiki

7 ulasan:

mama tisya berkata...

mak ai smp sesat...hehehe....tp best kn dpt manjakan kaki & tgn....wah jumpa artis lg

Nana berkata...

wah amek gmbr ngan retis
harus ok klw jumpe mesti amek gmbr bila lg nk amek2 gmbr kan hee

IntaNBerliaN berkata...

hahhaha suami pun dah kenai benor dah perangai sue.. hihii

sy xpnh lg g situ.. kalu saya pun saya geli jugak.. hehe

Anum berkata...

hahahha
bestnya sis

Cute MuM berkata...

bestnya pergi spa kaki..
nak ikot..
hihi..

~diAhOntHeblOg~ berkata...

hihi..mak jemah da buat hal..haaha

Tanpa Nama berkata...

errmm...ko ngete aku erkk...ye lah yg tukang tunjuk jalan pun ikut suka dia je...rupa tak tahu gak..tp takpa la sekurangnya dah buat...bront ni memang aku suka gila..cam nak peluk jer..