Yang DiSaYAngi

Selasa, 8 November 2011

Demi ANAK sanggup ku duduk di bawah

semalam aku on da way balik dari johor...
biasa la bukan balik ngan family aku je...ada lagi yang menompang...
BIL n tunang dier...
mengenangkan dorang ni duduk dekat ngan aku sefamily je...
kalo tak mmg tak mo kasi tompang dah...kikikikii
(jahat je bunyinyer...yela mengenangkan ape yang dah dier buat pada laki aku yang selalo kena pijak kepala dek adik dier tu...saboo je la...)

so kat belakang hanya aku, syawal N tuang BIL aku...
(tak leh duduk sekali nooo....belom kahwin lagi tu...)

nak di jadikan citer...dah 3 org kat belakang..syawal kalo tido tak mo tido kat pangku aku...dah beso katakan...
nak tak nak kena la baringkan dier kat tempat duduk belakang...so dier sorang je dah setengah tempat duduk...aku nak duduk mana...tak mo duduk dekat ngan dier...kang aku di tendang..yela...syawal tak suka org dekat ngan dier time dier tido..mmmmm...

dah tunang BIL pulak kat belakang...

so aku ni...demi anak duduk la di bawah...berlapik kan alas kaki kete tu...dengan tido lagi...sakit kepala...tunang BIL boleh buat dekk je ngan aku...mmmmm...

takpe la janji anak aku tido lena sepanjang perjalanan...
sakit x pe la...janji anak aku selesa....

3 ulasan:

Cute MuM berkata...

sampai camtue sekali.. memang takder perasaan sungguh kan orang tue..
takperlah sue..
besar pahala sue bekorban untuk anak..

Nana berkata...

mak aii jauh tu su...bole la dok kat bawah...mesti lenguh gile

IntaNBerliaN berkata...

mesti lenguh badan kan.. tp xpala.. utk ank kita sggup berkorban apa je.. harap ank2 kita pun nanti ingatlah pengorbanan kita ni..