Yang DiSaYAngi

Rabu, 16 November 2011

Happy Feet 2 sangat sweet N best...TQ NANA - PART 1

semalam aku bergegas balik ke rumah nak siap2 nak tengok citer happy feet..
hasil dari PEMBERIAN NANA

Aku mmg teruja nak G kan...walaupun jauh...tapi demi en asbeen N syawal yang mmg giler kartun tu....aku ok kan jaaa...
(aku pon hantu kartun jugak..tapi tak fanatik macam syawal N abah dier la...)

siap2 semua...terus gerak dari umah pukul 6.30ptg..sampai 7.30mlm...ngam2 je...terus aku G solat dolu sementara tu en asbeen jaga syawal...pastu en asbeen pulak yang solat..
sementara tunggu en asbeen abis solat aku pun melayan la syawal yang mmg tak cukup tanah nak berlari tu....kalo tak berlari...alamat patah kaki dier...
sebok la nak masuk butik modern mum...
sebok mau suruh ibu kasi adik ke sayang....
dah settle modern mum....dier G pulak restoran ape benda tah...aku pon tak perasan....G pusing2 kat situ....org kat situ pon gelak la tengok gelagat dier...
SMART LIKE DADDY SWEET LIKE MOMMY...
kikikiki...sweet kan...

penat la aku sebok dok mengejar syawal ni..dengan galas beg susu dier lagi...beg aku lagi..adohai.
dah kurus aku...kurus lagi aku pasni...

seb baik en asbeen abis solat dah....
aku pon mula perot nyanyi...bukan boleh biar kosong...tak keruan aku...meroyan di buatnyer....
pusing2 punyer pusing...maklum la 1st time JJ kepong ni...
en asbeen nak ajak makan kat food court JJ..tapi tak jumpe..last2 makan kat johnny restaurant...

lama tunggu nak melantak...syawal sebok main HP aku...seb baik la tak di hempasnyer....risau jugak aku ni...\
muka berlagak je...kikiki...
kikiki....muka ada NUR tak...kakkakakakka
time aku msj  NANA
aku cakap kat johnny...rupenyer dier pon dekat2 ngan aku jugak....
secret recipe je..kikikikiki


sayang la syawal kat aku ni...bila aku nganga mulut..dier pon sebok la menganga jugak....
nampak...konon kuat la tu...minum SUSU>..
ni urat dawai tulang besi woooooooo...

muka tak semenggah benar la muka aku ni....

dah kenyang tak egat...
malu pulak aku ngan NANA
mana taknyer...dier datang kat aku nak kasi tiket...aku bersandar pulak....
en asbeen pon tak kasi tau...dier kata saja tak mo kasi tau....nak dier gelakkan awak...kakakkaka...
aku yang gelakkan diri aku sendirik...kakkakakakka
BERSANDAR KEKENYANGAN

dah selamat melantak...aku N en asbeen serta syawal pon mulakan perjalanan kami nak G tengok HAPPY FEET 2

5 ulasan:

Anum berkata...

sampai bersandar kekenyangan nie sis
hehehe

eB ezrin berkata...

wah sgt2 best dpt ticket. i lioke... ala sandar pn x slh, kalo eB, eB sneyum jerk ;p

Nana berkata...

hehehe sandar mcm ular sawa kekenyangan haha...

Nana berkata...

batery kamera abes semalam xleh amek gmbr sempat amek gmbr makanan je hahaa

IntaNBerliaN berkata...

ololoo encem la syawal ni.. hihii