Yang DiSaYAngi

Rabu, 2 November 2011

Maaf kengkawan Blog ku


semalam aku coti...menjaga syawal yang sakit...(tapi rupe tak sakit pon..)
mmg selama melahirkan dier sampai la sekarang...semalam adalah 1 hari menhaga syawal yafiq...penoh dengan menguji kesabaran ini...adoi...ada je yang tak kena...bagi susu xmo, bagi air xmo, bagi tido xmo, bagi main x mo, bagi tengok TV pon x mo...bagi makan pon x mo jugak..adoi...
so mmg ada la mengadap laptop tengok yang update blog N FB...tp tula...tengok2 je...x sempat reply pon...

maaf la ye kengkawan yang aku terjah blog korang sekadar tengok tapi comment pon..tak berkesempatan pon...bersilat bagai dengan budak kecik..adoi...

hari ini turn abah dier pulak yang menjaga...esok N jumaat coti balik kampung..harap2 lepas balik kampung ni sihat itu budak...

6 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

smg syawal cpt2 sihat.. sian ibu smpai bersilat.. hihii

Anum berkata...

x pe nanti free terjah la

MrS. F!zA berkata...

amboi sok dah start cuti sue..raya sakan ni..hahaha

aanie berkata...

xpe sue, syawal lebih penting...kalau aanie duk umah pun xde masa nak jenguk blog...

IntaNBerliaN berkata...

sue betoi2 ke mintak resepi ni.. simple je.. hihi

"Pukul 3bji telur & setengah cawan gula.(terpulang nak manis or x).. dah ok baru Masuk tpung gandum 2 cawan + 1sk soda bikarbonat + 1sk baking powder + 1 cwn minyak msk + 1cwn pisang yang dah dilenyek..

kacau bagi sekata n bila dah sebati, kukus selama 45 minit :-)"

Tanpa Nama berkata...

sangat menarik, terima kasih