Yang DiSaYAngi

Rabu, 23 November 2011

Masih lagi perangai Tak semneggahnyer terjadi...@nichi again

semalam...lepas makan free hasil dari berlatih melalak tak  hengat donia sampai sekarang ni sore aku sudah pupus dek lagu....x mo duduk opis...G jenjalan ALAMANDA...(situ je pon yang ada..)
kalo duduk opis  ngan perot kenyang mata layu....
mmg selamat la aku melepet kat surau ni....

last2 kami G la menerai N buat pengai tak semenggah lagi....


agak2 aku macam patung2 tu tak...kakakakkakakak....

4 ulasan:

mama tisya berkata...

cuba tukar sue ngan patung tu...hehehe...sales girl kt nichii tu tk pandang2 ke...hehehe

syawalsimpsons berkata...

ni aksi terkezut kakak...sebab dok usha gak sales girl tu kan..pandang la pulok....larikkkk

IntaNBerliaN berkata...

hahhah ada2 je idea sue ni ek.. hihi

IntaNBerliaN berkata...

sue, a'aa kne byr.. tp sy xtau brp RM... yg saya punya tu, free je sbb saya menang GA yg dia buat..

kalu sue perasan banner blog saya & watermark tu... eca yg buat..