Yang DiSaYAngi

Jumaat, 11 November 2011

ngedate ngan SRK (RA ONE) : ada bran??????

tajuk entry tak boleh blah..macam la SRK tu kenai aku kan..aku je yang kenai dier...akakkakak....

last week aku ngan kwan2 aku ni..

 nampak yang free hair tu dah macam hindustan dah...
belom dengar dier cakap hindustan...terbaeekkk wokkkkk...
laju....padahal islam...kikikiki...

dier la yang mempengaruh aku N kawan aku ni tengok wayang aritu...
ciiter ape yang aku tengok...
citer hindustan tu....tak penah la lagi aku tengok hindustan kat wayang walaupun aku ni peminat tegar hindustan...kena2 pulak SRK ni..lagi la jatuh cinta tu....

aku minta permision en asbeen nak G tengok wayang malam tu...seb baik la en asbeen boleh..tp nanti aku kena tidokan syawal...heheheh....

adoi mmg aku sudah jatuh cinta sama SRK tu ni...

citer dier begini....

Tamil-speaking Shekar Subramaniam lives a middle-classed life abroad along with his wife, Sonia, and a school-going son, Prateek. While Sonia is busy writing a book on converting all female-related expletives to male, her husband is employed with Barron Industries, where the owner insists his staff come up with a plan to launch the ultimate video game or else he will change his organization to a restaurant and hire them as waiters. Hoping to create a super-hero, Shekhar instead faces criticism from Prateek - who hopes to instead see a kick-ass villain. This conversation does change Shekhar's thinking and he sets about to create an indestructible villain, calls him Ra.one (pronounced as in Lankeshwar Ravan) and its arch-enemy G.One (Jeevan). Prateek will have to regret passing on this idea on to his father - for soon their lives will be shattered when the shape-shifting Ra.One will find a way to enter the real world

mmm....best tu...ada 2 lagu yang aku suke dalam citer ra one ni...
1st chammak challo..

2nd criminal

suke sangat dua lagu ni....aku rasa ni 1st time citer hindustan x banyak lagu2 bagai...kikikiki...

yang best lagu ni bukan penyanyi hindustan yang nyanyi...

hollywood mari tu...sape ye...
meh sini..
AKON je...macam tak caya je...tp mmg tak suara macam suara hollywood...mmg sebijik bollywood tu...terbaaeekkkk AKON...
tengok siap ajar menari tu...kakkakakak...

tapi citer ni mmg aku suke sangat...egat dah kuar la DVD ke...nak gak rembat..nak tengok lagi...tapi tak da lagi...yaloo...baru je kuar kot kawayang deepavali aritu...

tapi sesiapa yang penggemar tegar hindustan...tak rugi G tengok...



p/s : termimpi-mimpi aku ngan SRK ni...best je ngedate ngan dier..kikikkik

5 ulasan:

AYuNG berkata...

hehe...setakat nih xpenah lg layan industan kat wayang..malu nanti nangis2..~~

Anum berkata...

anum belum ada pengalaman layan kat wayang

-fieda- berkata...

terbaekk la sue...

IntaNBerliaN berkata...

sy pun minat srk.. dulu zman sek saggup kumpul gambar2 srk.. hahha

MrS. F!zA berkata...

hah?kwn sue tu islam? mix ke?