Yang DiSaYAngi

Khamis, 10 November 2011

Siapa ADAMNIGINA disebalik SYAWALSIMPSONS

semalam aku ada citer pasai akak aku ADAMNIGINA
pasai dier PREGNANT gitu

aku terpanggil nak buat entry ni pagi pasai comment kak fieda ni...
nampak dier comment ape...korang close up la sikit ye...
dier gelakkan aku  sebab aku panggil akak aku ADIK...
agak2 korang, korang tau tak sebabnyer mengapa??????
meh mak jemah nak cer citer ....

bagi siapa yang ikut la kan blog aku ni...
mesti korang kenai akak aku 
  tengok...dier bajet dier cun la tu bergambar ngan laki dier...akkakakka...

sebabnyer mengapa aku pangil dier ADIK sebab dier ni KEMBAR...
meh nak besarkan ayat tu...
DIER KEMBAR....

macam tak cayakan...muka camni pon ada kembar...kikikkikki...
tapi dier ngan kembar dier macam langit N bumi...

kembar dier lembut macam kek span...alahai..aku lak yang lemah tengok dier bila cakap ngan aku...
dier pulak ganas macam gangster....

sebabnyer mengapa...
mak aku dari dorang kecik...mak aku dok sebok la panggil kembar dier KAKAK...yang dier mak aku panggil ADIK..dah melekat sampai la ke tua ni...dah tua dorang ni..kakkaak...dah bernak pinak dah masing2 ni...try jugak mak aku cuba ubah...maap la mak it's to late...kakakkakakka...
sampai semua sedara2 aku...tak kire yang tua..ok la panggil adik...yang muda pon panggil adik..
siap anak sedara panggil dier CIK ADIK...padahal makcik adik..
dier egat dier muda lagi la tu..

aku tetibe ngan menaip pasai dier ni tetibe teringat dolu2 time dier form5 tak salah aku..hujan time tu..petang...mak aku G keje...waktu rumah kat bedong, kedah....dorang gaduh sesama...kakakak...siap tarik2 rambut....cian pulak aku tengok kembar dier...mengalah je la....

kejap je masa berlalu....

meh aku kasi tengok sikit muak si kembar ni...
ni dorang...muka sangat lain kan...yang si kakak ikut muka mak aku..yang si adik ikut muka abah aku...

si kakak ni dier duduk penang....cakap pon..alahai...ERL kat putrajaya ni lagi laju dari dier...kakakakak
tak macam si adik ni...ERL putrajaya pon kalah ngan dier....dah ke belakang...laju sangat cakap...kakakkaka

tapi dalam family aku bukan dorang je kembar...
adik pon kembar jugak...
ni dia....
pon muka tak sama...yang baju purple tu abang N yang baju coklat tu adik...kikikiki...
muka yang penting sengal + selengge...


p/s : agak2 aku ada potensi anak kembar tak...kakakakkak

10 ulasan:

Nigina berkata...

cehhh bubuh gambar aku yg time tak cun.... lagi kali edit bagi cun... hahahahha......

mama tisya berkata...

oh ada adik beradik kembar rupanya

-fieda- berkata...

ooo..gitu ler ceritanya...patut ler pelik benor kak fieda dok pikir smlm..apasal plk sue ni panggil kakak dia adik...rupaya habis satu family panggil dia adik..wah..best la kalu gitu muda sokmo la dia...nmpknya sue ni ada potensi kot nak dapat anak kembar satu ari nanti..tak sangka ada 2 pasang kembar...tp kembar tak seiras kan...

Cute MuM berkata...

insyaallah sue dapat anak kembar..
sukanye..
daddy dania tue sibuk nak anak kembar..
siap berangan kembar 4 lah..
die kat kalo dapat, terus takyah ngandung dah.. cukup..
huhu..

AYuNG berkata...

Ohhhh...gitu kisahnya...
ayung baca gak semalam, igt kan typo..hehe~~

MARIA LIZA berkata...

wah meriah dengan kembar....

IntaNBerliaN berkata...

muka kakak n adik lain.. tp kakak mmg nmpk lembut je pun..

ooo family sue ni ada kmbar ek.. ada pluanglah nk dpt ank kmbar.. hihii

MrS. F!zA berkata...

eh lainnya kembar kak gina.. mcm bukan kmbar..dsytlah 1 family ada 2 beradik kembar..kna menuntut ngn mak sue ni.. hahaha

Zura@Iwan berkata...

ok...ak dh faham kesah ko k..
inshaAllah next time tk buat silap lg..

jgn marah noh..ko nmpk muda la yunk!

kembar2 mmg muka tk sm kan..

Mimi Azirah berkata...

besttttt nye lahai..de fmly kembar..adik bradik lak tuh..kire diorg kembar tak seiras la kan