Yang DiSaYAngi

Selasa, 29 November 2011

Tahniah FIZA...teruja jaa...Bile TURN AKU NI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

baru2 ni aku baru dapat tau yang MRS FIZA
PREGNANT jaa,....tak caya jaaa....

sebelom ni EIMA
dah selamat pon melahirkan anak pompuan...
(saja je ko kan EIMA main teka2 ngan aku kan..kakakakka...last2 betoi jugak aku jadi nujum ni...kikikiki?)


aku dapat tau pon waktu dier msj aku tanya pasat UPT yang akak aku nak buat tak jadi tu kan....
memole...berkias2 malew2 meow2 MRS FIZA ni....
last2 betollll la....kikikiki...siap aku cakap...
doakan aku pasni pulak...doa ibu mengandung di makbulkan tuhan tau....kikikikki...
ada ke yang tau fiza ni mana 1..???????????
nampak ke korang yang mana 1 walau dah berkotakkan kikikikikiki...
meh kiter close up sikit...
haaaaa...ni dia....
(pinjam gambo kamu yang sweet mewiitt ni yee )

ucapan tahniah dari aku untu kamu MRS FIZA
pasni aku pulak...(macam confirm je...)
ye la akak aku on da way...EIMA pon settle MRS FIZA pon on da way...

aku pon nak gak..kakakakkakakka...

tahniah jugak untuk darwisy sebab tak lama dah tukar title jadi abang long..kikikikiki...
(darwisy cakap ngan mama bagi baby tarikh sama ngan kiter dua tau...kongsi tarikh..nnt boleh potong kek sesama tau...kikikiki)

7 ulasan:

MrS. F!zA berkata...

haha dah sah2 baby tkkan sama ngan abg darwisy ngn aunty soya..baby punya bulan sama ngan papa nya.. kalo sama trikh lg cantik :p

eB ezrin berkata...

join jgn x join... ekekekkekekekekek :)

Cho Zila berkata...

baguih2ler tu mesti join tau.. Insyaallah... akak dah tentu tak leh join... tahniah untuk fiza...

Mama Zharfan berkata...

beshnya kalau dpt gegirl heheh me tak de gegirl :p

Cute MuM berkata...

dah ada tanda ke sue?
uyun nie tahlah..
kalo tanda2 tue macam ada, tapi check -ve jugak..
pening2..

IntaNBerliaN berkata...

nak follow jugak tp awai thn dpn.. hihii

mama tisya berkata...

best2 kalo dpt join sama kn...:)