Yang DiSaYAngi

Khamis, 10 November 2011

Tiramisu : ada yang menempah..HEBAT!!!!!!!

berkenaan kepada entry 1st Trial TIRAMISU

B4 this aku ada buat untuk opismate en asbeen...kawan tu punyer la semangat nak kasi duit...siap hulur, boleh en asbeen tak mo...alasannyer opismate dier baik ngan dier N kawan opis mak aku jugak dolu...
(mak aku kan 1 opis ngan en asbeen aku dolu...kalo tak, x da la aku ngorat en asbeen dolu)

kali ni aku call en asbeen...

aku : abang...petang ni balik dr opis pas amik syawal kiter G care4..sayang mau cari barang nak buat apple crumble(1st time nak buat ni...)
en asbeen : ok jugak...mmmmm...sayang...kawan opis saya nak order tiramisu lagi dari awak...dah lama dier order...saya lupa mau kasi tau...
aku : adoi abang...sengal...yeke...tapi kali kena la minta duit...jgn camtu aritu...baik sangat...
en asbeen : eyela...sebab tu saya nak tanya agak2 nak kasi berapa...?????
aku : ok la...kasi RM22 la...kire upah buat N barang2 lagi kan...ok la tu..

tetibe en asbeen aku berkata-kata....

en asbeen : ala...tak yah la RM22...kiter kasi murah la sikit....mmmm...RM18 ke...
aku : eeee...macam2 la abang ni...sayang yang buat tau....G lantak kat abang...guna duit abang...bukan duit sayang...sayang kan tak da duit...kakakkakakakakka
en asbeen : eyela duit saya...ok RM18...
aku : eyela...sayang tak la buat abg partner ship bukak kedai...boleh bankrap sayang...kikikikki

dier gelak je...adoyai abang akob sayang oooiiiii....

macam tak caya je ada yang nak menempah...
so aku pun nak laberterima kasih kepada...
kerana kamu la kakak ada la yang nak order...kikikkki...

agak2 kire HEBAT tak...kakkakakka



p/s : esok ada makanan terbaru aku nak buat..nnt aku publish dalam entry aku tau...

3 ulasan:

mama tisya berkata...

bgs dpt tempahan..tp murah bangat tu....kena jual mahal cz bahan2nye mhl

IntaNBerliaN berkata...

wah.. mmg hebat nih!! siap org order lg tu.. hihii

nsb jauh, kalu x, nak order jugak.. hehhe

MrS. F!zA berkata...

mak aih murahnya rm22..akob leh plk nk bg murah lg..hahaha