Yang DiSaYAngi

Jumaat, 30 Disember 2011

Abis TENTANG DHIA...bermula la GEMERSIK KALBU

Aku egat nak update pasai Tentang Dhia ni...
tapi dah ramai pulak blogger2 kesayangan ni UPdate kan...so tak la mak jemah nak menyebok jugak...mesti dorang pon malas nak komen kan...sebab dah komen kat org lain..kakkakakkakak....


mmmm...mmg sad ending....sedihhh jaaa...
melalak la aku kat opis..(lambat balik..kakkaka...seb baik ada TV kat opis..)

lepas abis citer ni...bermula la pulak 2 januari 2012...citer baru yang ganti Tentang DHIA ni....

GEMERSIK KALBU...

alahai ni pon adaptasi dari novel GEMERSIK KALBU by ANIS AYUNI

suke3...tapi kalo heroin tu tukar ke rita rudiani pon ok gak kot..kikikikiki....

semalam aku balik dari keje....belom sempat aku bukak tudung + duduk...mak aku berkata-kata...

mak : eh ko tengok tak tentang dhia....???????
aku : mak aiii belom sempat duduk dah tanya...aiiikkk asal ada kat umah ni..bukan G masjid ka...kakkakak
mak : diam rrr..aku kena buat kuih 100pcs ada org nak...opis adik nak..(AKAK AKU ADAMNIGINA)
aku :ooooooo...tengok la...kat opis ja...
mak : aikkk..opis ko pon ada TV....
aku : alahai...mak boleh tahan gak ni...mesti la ada...mak egat KPM cokiarrrrr keee,....kakakakka..mak egta opis lama mak je ada TV..(OPIS EN ASBEEN AKU SKRG...MAK AKU DAH PENCEN)
mak : ko tau kan minggu depan citer lain kan....GEMERSIK KALBU...
aku : tau...tu adaptasi novel....ada novel tu kat YAA...
mak : tu la aku tgk...egat nak baca...aku cari tak da...
aku : aiikkkk nak baca..tak sangka jaaa...YAA baca dolu...nak recall B4 kuar citer....


kakakkakakkaka...selengge giler keGOSIPPAN aku N mak aku..kakkaka...belom akak aku kat atas tu join lagi....seb baik umah dier tingkat 12..malas nak tuwun tingkat 8..kakkakakkaka



aper2 pun jom la kiter sama2 tunggu next drama ok....

6 ulasan:

mama tisya berkata...

next drama tu hero & heroin tk brp minat so tgk la camner nk tgk ke tk..hehehe

Nana berkata...

aduh aqasha ni
sejak jumpe aqasha masa cukur jambul anak dia tu
jadi suka plak kt dia haha hensem woo

IntaNBerliaN berkata...

hihii hebat tol kan penangan ttg dhia ni.. hihii

kita sama2 tgk cite minggu dpn lak.. hihii

~diAhOntHeblOg~ berkata...

tlg tgk ye..bini die kate best..haha..

fieda berkata...

tgk la plk mcmna penangan gemersik kalbu plk..

eB ezrin berkata...

wow, bersambung2 yer? :)
Happy holidays!
Happy New Year okeh!