Yang DiSaYAngi

Jumaat, 16 Disember 2011

aku nak mencarut hari ini boleh tak...???(MOOD BENGANG)

Minta maap la kengkawan sekalian dengan tajuk entry aku pagi ni....
aku sebenarnyer bengang ya amat sekarang ni dengan keadaan opis aku, boss kecik aku...boss besar pon sama....semua nak gesa...adoh...tak da sape yang guide kiterorg....boss yang sederhana besar ni pon

nampak macam2 boss ada....mmmmm....

ok camni la aku citer bagi kengkawan aku paham...aku sebenarnyer marah sangat2,...nak meluah rasa...sebab pada blog aku ni je la aku nak meluah rasa sayang, gembira, seronok..marah...macam2....
aku kan tengah BZ ngan opsyen yang org GOV dok war2 kan...
aku ni bukan  main lagi sanggup tinggal anak N suami...N yang penting si suami baik hati amik si kecik dari taska N jaga dier sementara aku tak da ni...tapi opis aku pulak bagaikan tak menghargai aku yang aku buat...opsyen ni...untuk KEM aku kena buat sistem online...senang....boss besar (F) sebok dok suruh opismate aku buat guna manual...sebab nak tunggu online tu lambat....takut lambat nak jana...
nak tak nak...aku la yang bersengkang mata dengan stress kena adjust borang2 dari PDF ke WORD...itu pon larik2 ...aku kejar....

penat doh 2 hari balik lambat...org dok PK aku tak buat keje...dok ngadap FB...padahal aku ngadap pun time aku ngah makan...adoi..

dah tu...tengah sedap2 buat opsyen by manual...tetibe pagi ni aku tanya ngan bilik gerakan opsyen ni...teibe bilik gerakan kata sistem online dah lama boleh buat....bahagian lain dah lama buat...bila aku cakap yang dorang amik nama melalui senarai kehadiran untuk bengkel pengurusan opsyen ni...

tetibe ada yang kata...org BPSM tak da pon yang jumpe sy bagi nama N ic...

POKEMON DIGIMON ANAK AYAM MASTER BADROOM...betoi...yalo sebab boss kecik aku (CC )tak reti nak bertanggungjawab ...dier asik nak mengharapkan boos best aku (CIK HAZ) yang handle semua .....boss best aku ( CIK HAZ) x da sekarang seminggu...angkara nak guide untuk opsyen ni kat sarawak pulak...adoi...mmg kami bagaikan di anak tiri kan....


blog korang aku terjah...tp tak da mood nak comment...camtu je aku baca.,...no in mood
aku mmg bengang giler ni...

membazir kertas N toner GOV je....N tenaga aku ni...tak da yang pedulik boss2 aku ni...
kami mengadu boss best aku (CIK HAZ)...dier kat sarawak pon bengang...pon mencarut gak...adoi....
tak sabar nak jumpe dier esok...m,mmmmmmm....
dier je la yang boleh di harap pon....mmg patah kaki dier tak da...boss kecik (CC) pon kata tak boleh boos best aku (CIK HAZ) x da,,...sengal./...dier tak da ko tolong la bantu,....



p/s : muka , mulut muncung 14 inch kat depan PC

9 ulasan:

Anum berkata...

luahan perasaan nie

MARIA LIZA berkata...

Maria dah dapat borang opsyen tu semlm..Diorg guna borang manual ajer...Yang pasti belum sign lagi...

IntaNBerliaN berkata...

patutlah sue marah sgt.. sabar ye sue.. esok ngadu lg dkt boss best yer.. baru akn hilgkan rasa marah sue tu lg nanti, sbb ada tmpat nak luah n dia paham situasi tu :-)

eB ezrin berkata...

singgah dlm ke'MC'an. bb lembab laks tuh hu3. sabar3

eB ezrin berkata...

singgah dlm ke'MC'an. bb lembab laks tuh hu3. sabar3

fieda berkata...

sue bykkan bersabor ye..

~diAhOntHeblOg~ berkata...

sabar ye sue..dugaan2...igt gitu je ye..

Cute MuM berkata...

biasalah sue..
hanya orang yang macam kita jer paham rasa yang terpendam..
kalo boleh nak terus fire jer depan-depankan..

Tanpa Nama berkata...

memang macam DIGIMON...aku pun tak suka ngan keadaan mcam nii...