Yang DiSaYAngi

Isnin, 5 Disember 2011

Feeling je OST OMBAK RINDU ni...(feeling di awangan2...)

Raut wajah...Mendamaikan...
Dan sesuci..Selembut hatimu..
Sinar mata...Mempersona...
Bagai gugur seluruh jantungku...

Aku Ingin engkau tahu...
Cinta aku satu...
Tercipta buat dirimu..
Hanya... Untuk kamu...

Huuu....Huuu...Huuu....
Huuu....Huuu...Huuu...

Aku ingin engkau tahu..
Cinta aku satu.....
Tercipta buat dirimu...
Hanya untuk kamu....


ni ost dari 
aku tau bukan aku je yang suke ngan lagu...tapi pada yang tengok OMBAK RINDU ni pon mesti suke kan...kikikikikiki...

aku suke ngan lagu ni sebab en asbenn...kikikiki...
sebab hari yang aku KURSUS GAJI

aku balik...saja aku tanya....

aku : abang...sayang tak da...tak windu kaaa....???
en asbeen : rindu jugak....
aku : yela tu...windu....mmmmmmm....
en asbeen : betoi la....saya rasa bile awak kursus dolu awak asik call saya...ada la jugak...
tapi ni awak G kursus pon susah nak caal saya...rasa sunyi je rumah ni...cam ada saya N syawal je kat umah ni...padahal ramai je pon...
kalo kat opis pon awak asik call saya...tapi ni tak da pon....terasa tertunggu pulak saya...
aku : yeke....saya pon windu kat abang gak...


wahhh so sweet....tak sangka en asbeen aku ni leh tahan romantik...bukan pe...en asbeen aku ni kan..asik aku je dolu...dier..haaarrraammmmm


p/s : ombak rindu dapat ke aku jumpe ngan AARON AZIZ ni...

6 ulasan:

Cute Mum berkata...

biasalah lelaki..
kalo uyun, selalu aima yang sms n call time waktu kerja..
tapi bila kita yang call, mesti tanya kenapa?
die kata, selalunya awak call mesti nak bagitau menang apa2.. huu..

Anum berkata...

best kan dpt jumpa aaron aziz

IntaNBerliaN berkata...

ololooo sweet je sue n hubby ni.. hihii

IntaNBerliaN berkata...

ololooo sweet je sue n hubby ni.. hihii

Tanpa Nama berkata...

tolonggggg aku nak termuntahhhh.......bluekkksss..

syawalsimpsons berkata...

tanpa nama : ala ko jeles kan kak...ko egat aku tak tau ko..kakkakakka