Yang DiSaYAngi

Khamis, 8 Disember 2011

Hari KOIR sudah bermula (Mood : GUMURUH)

Hari ini aku akan bergemuruh kat atas stage auditorium parcel E, Kementerian Pelajaran Malaysia, Putrajaya.

Cuak mak jemah tau...sore dah better dari sebelom ni...
aku baru cakap ngan kawan aku minta mic jauh dari aku..takut bile sore aku yang lengge ni nnt slack pulak nyanyian ngan kengkawan aku ni...kengkawan aku pon ok...

alih2 naik stage je...mak aiiii...MIC betol2 depan aku da...adohai...seb baik la aku boleh control sore aku ni lagi...kalo tidak JAHANAM..kakkakakakka....
lagu yang akan dijahanamkan jap lagi...
1. NEGARAKU
2.PERKHIDMATAN AWAM
3.HERO by :Enrique Iglesias
4.KAU ILHAMKU by : Man bai
5.GEMURUH by : Faizal tahir

dah la semua lagi bukan nyanyi gitu je....kena ada part2 masing2 N harmoninyer...adohai
so aku nak buat keje dolu...sebelom aku nak menjahanamkan lagu jap lagi...
tak mo la kan tak buat keje datang opis, tak buat keje kan...at least sikit pon jadi...


so tak dapat la aku nak terjah umah kengkawan BLOGGER aku ni.....
sadis jaa....

naik stage je...aku dok egat..alahai tak buka BLOG...rugi je rasa...
bagaikan terlepas flight je...kakkakakakaka...

egat je aku kat KENGAKWAN BLOGGER AKU ni..kikkkikikkii...

p/s : so aku mula free esok...esok aku akan terjah umah korang secara marathon...OK BAbe...kikikiki

5 ulasan:

AYuNG berkata...

upload ler gmbo koir nyer tuh..mau nengok nih..hehe:)

IntaNBerliaN berkata...

sue, apa cite koir smlm?..

Cute MuM berkata...

teringat zaman sekolah dulu masuk koir..
selamat menyumbangkan suara yer..
hihi..

~diAhOntHeblOg~ berkata...

good luck! nyanyi tol2..pitching jgn lari..kalo lari kejor yob kejor!

Tanpa Nama berkata...

bila atas pentas semuanya jadi gemuruh segemuruh lagunya..tp thanks erk kat cikgu apis kerana jadi tukang control lagu kami semua..hahahahah