Yang DiSaYAngi

Selasa, 27 Disember 2011

Jimat Cermat ada GENG tu...

kalo korang yang perasan pada ENTRY JIMAT CERMAT
aku baru publish pagi tadi....

dah ada yang comment...belom aku tgk sape yang comment pon aku dah tau dah....
siapa....


ni 1 geng la ngan aku...yola kami pon bukan jenis yang bersenang kan...tapi yang aku suke ngan uyun ni...dier mmg jenis yang berezeki...melimpah ruah je...walaupun yang kecik2 je rezeki nye...dier tetap terima...baguih ni...uyun ni sangat la luck orangnya...kikikiki...
aku ni hantar banyak mana pon contest..alahai..bukan rezeki kan..terima je la....

aku N uyun ni sama je...ada rezeki lebey...shopping ala kadar je la...tapi kalo short alahai..umah je la kami bertandang...kikikikikiki/...ape pon uyun mmg aku suke....


bila egat uyun ni..teregat last week...opis aku ada buat baca yassin...mmg selalu buat pon..selama ni aku baca yassin...slamber je...tetibe aku ada satu ayat dari surah yassin ayat 34...

kalo amati betoi2...last tu...UYUN...mmmmmmm...
terus egat kat uyun...kikikiki


best kan bila ada org egat kat kiter kan....


6 ulasan:

aanie berkata...

memang best bila org ingat kat kita....:)

Cute Mum berkata...

hehe.. bila baca tajuk entry dah agak cite pasal uyun..hahah..
tuelah sue.. kalo time duit short, setakat pergi tengok wayang free jer lah mampu..
kalo bercuti tue pon family sponsor..
takperlah.. dapat rezeki kecik2 kat contest pon oklah..
ada gunanya jugak..

pasnie setiap kali sue baca yassin, ingat kat uyun yer.. :)

syawalsimpsons berkata...

aanie : best kan ada org egat kat kiter...

syawalsimpsons berkata...

uyun : yalo..pasni kalo sue baca yassin kalo kat ayat 34 tu mesti sue senyum sorang2 kot..kakakkak

fieda berkata...

ye la..best bila ada org ingat kt kita..

uyun ni mmg nama yg bertuah...

IntaNBerliaN berkata...

cute mum ni mmg sntiasa bertuah org nya.. best kan.. :-)