Yang DiSaYAngi

Selasa, 13 Disember 2011

PAGI yang indah = white + purple + pink

hari ini aku bukak blog lambat ja...mmm....BZ G bengkel Pengurusan lagi...
nak naik muntah aku.....uweeekkkkk....muak aku...benda yang sama selagi belom di jana..begini la jadinya...

Hari ini aku pakai baju baru...ko ada...kakakkakak
nampak...en asbeen kasi jaa....kikikikiki...
siap kasi kat aku...

en asbeen : syg....nah sy kasi...kawan saya ni design baru ni...
aku : yeke...bestnyer....mana nak tengok....(bila bukak....)mmmmmmmm,,,,....ini kak shima ounyer baju(opismate aku...)design baru pe...k.shima dah pakai dah..kakkakakak....

aku suke..putih je baju ni....kena betoi2 la jaga...tak leh masuk wasing mesin bagai...
kalo leh buat baju nikah simple dimple macam FALSYA BFF 

kan best...leh pakai banyak kali jaa....
nampak....kikikikikikiki.....

pagi ini muka ada sinyum jaaa.....sebab pakai baju baru...masuk opis jaa...kena masuk bengkel pulak..adohai......
sepanjang sessi bengkel pengurusan...


nampak...BZ boss aku ni bagi penerangan
sebok benar.....sekarang sudah abis....masa untuk balik lambat lagi hari ini...utnuk settlekan deme2 yang sebok nak opsyen ni....

4 ulasan:

Anum berkata...

wow sangat indah nie

IntaNBerliaN berkata...

mmg akn lbh bersemangat bila pakai baju baru.. hihii

MARIA LIZA berkata...

semangat nak opsyen!!!

Tanpa Nama berkata...

terima je laaa....cantik baju kak shima tu kan...