Yang DiSaYAngi

Isnin, 12 Disember 2011

Pagi yang MENDUNG buat aku

PAgi bangun..nak mandi...jalan ke toilet terasa bagaikan jauh je...walhal jalan 5 tapak je kot....
berpusing-pusing kepala aku...adoi...aku egat dah ok lepas tido semalam...

nasib baik la syawal sangat behave malam tadi...tak kejut aku langsung...en asbeen pon kata malam tadi dier pun tido lena...sunyi je rasa...

aku egat bangun pagi dah ok...alih2 sama je....adoi...en asbeen dah gelakkan aku...dah macam org mabuk...alahai....
aku pun tak tau nape...B4 this aku ada kata sakit tekak N batuk...sakit tekak dah ok...batuk aku tak teruk sangat..tapi sekarang ni...kalo aku batuk terasa perit macam menusuk je...kat sebelah kiri badan aku..kat bawah breast aku...aku pun tak tau nape...

sangat la pusing kepala aku...tak sakit..pusing...



pada kengkawan aku..jgn risau aku dah terjah umah korang..tapi aku tak comment..sebab aku tak larat je nak memikitr nak kata ape...

aku dah sihat..aku terjah lagi..yang penting aku dah tau citer2 korang

3 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

ke tanda2 sue prgnant???.. hihii

Cho Zila berkata...

ok ler tu... rehat dulu nanti senang2 mai jenguk kita semua ok...

mekchu berkata...

dah nampak byk komen kat blog mekchu hari ni.. dah sihat la tu erkk.. alhamdulillah..