Yang DiSaYAngi

Selasa, 6 Disember 2011

Rentetan dari SURAT CINTA BUAT EN ASBEEN

Ahka2 korang tau tak kisah SURAT CINTA BUAT EN ASBEEN

aku ada terbaca comment dari UYUN

agak2 korang ape yang en asbeen reply sepanjang lebar aku kasi ni...














ini je yang dier reply...adohai...
aku tanya dier....

aku : mak aiii abang...ini je yang abang reply...
en asbeen : yela sayang oiiii.....nape....
aku : kakakkakka...abang ni reply la panjang2 sikit...sama macam sayang hantar kat abang....
en asbeen : ala....BZ la ...lagipon kalo panjang2 nnt awak kaat saya jiwang...saya jiwang tak tunjuk...
aku : busuk la abang ni.....
en asbeen : kena la terima kenyataan yang awak dapat suami tak jiwang...kalo jiwang dah lama saya ngorat awak...ni awak yang ngorat saya....



adoi...sabo je la ngan en asbeen aku ni....

korang tau nape dier tanya 25.12.2011 keje ke tak...mmg time tu krismas...
tapi en asbeen nak balik kampong...tengok kebun kesayangan dier tu....




p/s : sabo je la aku...

7 ulasan:

Momma Haida berkata...

hi sue.. sweet blog ko.. hihi kenal x?? hihih kelakar la asben ko.. xpe jiwang2 kat umah sudaaaaaaaa.. :)

Fitri Senin berkata...

hai salam perkenalan...dari blog nad mama zakwan juga ni..
minat la nak tahu pasal SBPA ni..kat jabatan saya ni blm buat road show pun lagi. Haritu CC kat sini pun ckp rugi kalo tak amik skim SBPA sebab kenaikan gaji tula..cuma yang tak faham part pencen 60thn. Sebelum ni pernah kena buat pilihan pencen 56 atau 58thn so saya amik 56thn. Bila dah kwr SBPA ni cmne la plak?

Cute MuM berkata...

hehe.. tue jer ke akob jawab..
nampak sangat tak sabar balik kampung..

~diAhOntHeblOg~ berkata...

haha..en akob ngaku secara jujur..lawak la korg laki bini..

MrS. F!zA berkata...

keh keh keh.. akob akob.. balas lah skit love you muchi muchi ke..hahaha

IntaNBerliaN berkata...

hihii lawak la sue n hubby ni.. tp dah oklah tu.. saling melengkapi.. sorang romantik tunjuk sorg lagi romantik xtunjuk.. hahhah

mekchu berkata...

hahaha.. kantoi sudah sape yg ngorat sape.. mmg, kita taip pjg2 2-3 patah je yg dia jawab..