Yang DiSaYAngi

Selasa, 6 Disember 2011

SBPA oh SBPA..bile mau habis da...

aku baru je settle dengar taklimat SBPA ni lagi...adoi..naik muak la pulak...
aku kena la stay back dari esok sampai la ke 30 dis ni...adoi...

tapi aku dapat panggilan call dari opismate aku...yang MESCA(ministry of education sport club)
ada buat larian pada 19-23 dis ni kat JOHOR...
yang bestnyer dapat elaun + baju koprat + T-shirt + suar + kasut +sport shoe
banyak tu....aku mmg nak join...tapi tula...memandangkan SBPA ni belom abis...N aku tau yang confirm BOSS aku cik hazriza tu tak appove punyer tu...adoi...
yela kena settlekan tu sebelom 30.12.2011 ni...
tapi aku N kawan aku yang sengal tu bagi jugak nama, ic N saiz baju n kasut...

dapat tak dapat G lain citer la...hopefully boss aku kasi...

adoi...aku dah lama benar tak berlarian ni...last aku berlarian pon waktu aku belajar kat ipoh dolu...boleh buai laju2 lagi ke...mmmmm...aku bile dengar mmg excited ni...

kalo boleh G./...alamatnyer en asbeen kn la jaga syawal lagi untuk seminggu...adoi...ciannyer en asbeen aku ni...asik kena jaga je...aku la rasa serba salah ni...mmm..en asbeen aku ni tak aktif macam aku pon...lebey suke ngadap komputer macam komik..mmmmm...

4 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

hihii mmg busy betoi ni.. n mmg aktif ni,..

Anum berkata...

bznya.. sabar ek

eB ezrin berkata...

alahai akhir taun g2 yer dear? me busi nk bercuti. ekkekekkeek

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

babe,
ai suke sgt kalo ada program sukan kat jabatan.. tp masalahnyer kat jabatan ni very d limited program..
kalo ada pun, set2 veteran yg monopoli.. bkn main sgt, nak tracksuit aje lebih.. hampehhhh...!

cop, pekeliling tak release lg kan??