Yang DiSaYAngi

Isnin, 5 Disember 2011

Sebok nak Beli tiket OMBAK RINDU..tertegur BLOGGER...boleh ke

Hari sabtu aku dok malas2 kat rumah...dok PK nak G tengok wayang ngan sape...en asbeen confirm sudah takmo..last2 aku call opismate aku...dier pon onn...lepas solat maghrib aku N en asbeen G alamanda nak beli air asam jawa untuk sore yang dah hampir 3 minggu ni tak da...N alang2 aku pon beli tiket wayang...


tengah2 sedap jalan laje kemain nak beli tiket punyer pasai...
tetibe aku jumpe dier....
terus aku tegor dier....
(ops lupa..tuan tanah pinjam gambar ye...)

terping-pinga je...papazakwan pon ape lagi...

aku : nad kan...??????????
nad : ahhh...sape erk...
aku : ok fine tak egat...kikikikiki
papazakwan : sape...member blogger ke...
(laki nad pon dah tak heran kalo org tegor bini dier ...mesti dier pon egat blogger...)
aku : yup...tengok org egat dier...dier tak egat org...artis ni...
nad : ehh..mana ada..tak egat la..
(malu2 sebab tak egat...)
aku : cer teka...cer teka.....kikikiki..
(saja menganggu gugat perasaan nad..kakakka)
nad : ala jangan la....sape erk...
aku :kikikiiki..suraya la...

terus nad cakap....

nad : oooooo...egat la...syawal mana...
(kakakka...nampak sangat aku ni ibu syawal...kalo syawalsimpsons..ada yang kenai gak ke)
aku : syawal dok lepak ngan maktok dier kat umah...kikikiki

openyer NAD 
nak tengok ombak rindu sama ngan aku...

yang penting papazakwan mmg friendly tu..walhal aku baru je ngan dorang...nad ni mmg jenis malu jugak la...tapi lelama dier ok gak sembang gebangnyer...kikiki..
tapi nad ni tak macam aku yang tak semenggah tak tau malu ni..ramah terlebey..
terus je terjah nad..kakkakakka....

AKHIRNYER KU KETEMU KAMU JUA....
berubahala friendlist aku dlm blog ni dari...
yang ingin ku jumpe...

ke 
yang penah ku jumpe...



p/s : besaq peyot omelll nad tu...bile aku nak sama camtu..kengkawan yang baca...doakan ye...

8 ulasan:

eB ezrin berkata...

kamlo eB jumper nad musti nad x kenal jugak kot. ekekkekeke

MrS. F!zA berkata...

semua pakat tgk ombak rindu..kami ni ntah bila..mcm mls nk bwk darwisy msuk pggung..kang dia bt bsing haru plk..huhu

Cute Mum berkata...

huhuhu..
sue jumpa nad eh..
nad memang pemalu..
tapi papazakwan tue memang peramah...
terbaiklah..

Anum berkata...

hehehehe
ombak rindu.. argggggggg x tgk lagi

IntaNBerliaN berkata...

jumpa blogger lagi.. ramainya sue dah jumpa.. nak jumpa jugak.. hihii


btw, hope sue pun cpt sama2 cam nad.. :-)

~diAhOntHeblOg~ berkata...

amin2!!! sila la ngundang cpt! ekekekek

Nana berkata...

nak bg 10 bintang dari 5 hahaa

MamaYatie berkata...

Salam kenal sue...lompat dr blog Nad ni..hehee