Yang DiSaYAngi

Selasa, 13 Disember 2011

selepas KOIR ni...KOIR untuk PERUTUSAN TAHUN BARU

Khamis lepas aku telah selamat sudah sessi KOIR yang aku dok sebok la update kat entry aku ni...


setelah berhempas pulas aku menjahanamkan lagu2 tu....
sessi bergambar yang tak berapa sangat...







alamak...terbalik pulak..lantak kasi senget sikit korang punyer leher.....
ni time kat bilik persalinan
orang yang jarang2 make up..ni la hasilnyer..dier bajet...dier cun....




tak da 1 langsung muka aku yang elok jaa....


eh salah...ada je 1....jap....
ni je muka aku yang cun...kakakakkakak....
so setelah selesai koir ni....kenala pulak berhempas pulas sore aku yang baru nak baik ni...
untuk perutusan tahun baru 2012 tahun depan...mak aiiii...next week dah kena training

6 ulasan:

Anum berkata...

wah semangat nie

Cho Zila berkata...

bestnyer kira der suaraler yerk kot idak takkan masuk koir.. best banyak xtvt..

fieda berkata...

caya lah sue..

~diAhOntHeblOg~ berkata...

haha..sume nk blur ngape nih..

IntaNBerliaN berkata...

adehhh sakit leher tgk gambar yg senget tu.. hihii

Tanpa Nama berkata...

chomel la sue ni...bluekss!!