Yang DiSaYAngi

Rabu, 28 Disember 2011

Sengal Punyer Anak En yusni...

Aku bagaikan tak sangka jaa..ada jugak bebudak 1 opis ngan aku yang di cap sebagai blogger ni..kakakkaka...aku egat aku sowang jaa....belagak tak ...kakakkakak.....

aku mmg dah lama tau yang kawan aku sowang ni ada blog....selaloo jaa kena marah sebab tak follow2 dier lagi..kakkakak....bukan ape..mak jemah kan pelupa...penyakit tuwun kat aku selepas en asbeen..kakakkakak....

yang bestnyer dier boleh la review pasai aku..adohai..malwe la mak jemah..mak jemah kan mmg pemalew orang nyer...kakakkakakakakkakakakkak...(malu la sangat...caya tak korang...)

korang G la klik kat BLOG ANAK EN.YUSNI
amik ko besaq..kakkakakakkaka
untuk tau ape yang die jahanamkan aku..kakkakakkak...nak kenai2 ngan si dayah senget pon tak da hal la...kakakkak...dier ni kalo kawan ngan dier..dah senget..lagi senget la kalo bergabung ngan dier..kakakakkaka......

ni la dier....

G la menjahanamkan dier..kakakakka....
kepada dayah senget
nah amik ko...kakkakakkakak....



p/s : alahai lupa la nak buat SKT...nnt dapat naik gaji tahun depan...nak G buat jap...chow...tak chow mana pon..nnt aku terjah korang balik...

8 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

dh g jenguk dh kwn sue tu.. ;-)

aanie berkata...

serang!!

Alycia berkata...

kt ada blog tp xbg tau geng opis.. mn yg tau tu taulah hehe..

fieda berkata...

terjah sat..

~diAhOntHeblOg~ berkata...

ooo satu opis ke..hehe..

IntaNBerliaN berkata...

sue, saya guna nama sue dkt entry blog saya... jgn marah ek.. hihii

mekchu berkata...

hahaha.. suka ehh dah ada member..

noor berkata...

hihihi dh gi serang suda!