Yang DiSaYAngi

Selasa, 6 Disember 2011

SURAT CINTA BUAT EN ASBEEN

En asbeen                                                                                             06 Disember 2011
Alamat rumah 
Presint 16, 
Putrajaya la...mana lagi...
Putrajaya je pon ada Presint ni..

Abangku sayang...

PEMBERITAHUAN PULANG LEWAT DARI KERJA KERANA URUSAN SARAAN BARU PERKHIDMATAN AWAM(SBPA)

Adalah dimaklumkan bahawa :

            saya suraya akan pulang lewat mulai 07 - 30 Disember 2011 kerana syg sudah mula ada keje yang sangat2 banyak sebab SBPA ni la...nak cover 500++ orang kat opis ni.confirm...balik umah syg sudah flat...kikikiki...terpaksa diri ini menguruskan warga opis yang nak kan SBPA ni...

            Maaf ye abang ku sayang sebab kamu terpaksa jaga si budak tecik untuk beberapa minggu ni..terpaksa la kamu jaga makan minum dier..maaf ye sayang tak dapat nak luangkan masa bersama kamu N budak tecik tu..maap ye sayang...kerja ni membuatkan syg confirm sampai rumah lewat sehingga pukul 12 tengah malam...

            Biasa la sebok nak buatkan opsyen dorang2 ni..gaji dorang la...nak kena online lagi la..update BRP la untuk semak pergerakan tahunan lagi...adoi....

            jadi sila la jaga syawal yafiq elok2 ye...selapas 30 disember 2011 kiter G coti2 malaysia ye...sebabyer takut jugak weekend pon isteri tercinrta kamu ni pon terpaksa menjalankan tugas demi negara...kakakakkak...


            Akhir kata jaga anak kiter bebaik ye...cakap ngan dier "syawal ibu G work....duduk ngan abah...nanti ibu abis keje...kiter kuar jalan tau"...kikikikkikiki...

salam sayang buat kamu en asbeen

yang benar
ISTERIMU
SYAWALSIMPSONS







p/s : pasni muka N mata aku macam panda la...bertambah2 kurus la aku..dah la coti di bekukan gara SBPA ni...

5 ulasan:

Anum berkata...

nie betul2 bz nie

IntaNBerliaN berkata...

mmg busy betoi sue ni.. sian si budak tecik tu.. hihii

~diAhOntHeblOg~ berkata...

ha..ujong taun mmg cenggini kan..huhu redha je la eh..

Munnafendy berkata...

hahahaha esok2 ada reply plak dari encik hasben =)

Cute MuM berkata...

nak gak baca reply dari akob.. huhu..
kesian syawal..