Yang DiSaYAngi

Khamis, 6 Januari 2011

OLd StYLe VS New StyLe....

Arini 06.01.2011 sejak masuk tahun baru ni...macam suek lak pakai shawl tau...lg nak gaya2 kan nyer..adoi...mmg trasa macam2 gaya2 nak wat...kalo x dolu..asik nak pakai yang style sarung 2...(still pakai lg)x pun yang biasa....dolu x suke bab susah n leceh nak pakai..rasa cam lambat je...
tapi alhamdulillah sejak2 syawal pun kian membesar ai dah ok sikit n cam ada hati sikit nak gaya2kan pakai shawl ni...hohhoho..lagi2 ada yang kata ai cam comey n cun saja pakai...heheheheh...mmg x leh blah...
lagipun suke tgk MRS'FIZABLOG gaya2kan shawl lagi nak try kan..hhohoho
jom kiter layan jam picca old style VS new style...
OLD STYLE...
ni picca before jadi bini orang...heheheh...menghitung hari gitu gayanyer...


ni dah jadi bini orang... still sama je gayanyer

ni pun sama gak...x ada yang baru ke...mmmm

pun sama gak...adoi....

ni gaya dah tukar sikit...ok la...


NEW STYLE...

haaaaa...ni yang latest..hahahha...lain x dari dolu....

ok gak x?????????

Rabu, 5 Januari 2011

Waaaaa....SeDEy...NAk JumPA KAmu...

Walaupun hari ini berlalu dengan cepat...tapi arini 05.01.2011 cam sedey je...nape lak yang sedey 2...???????????mmmmm....

sedey bab ujung bulan ni hingga ke raya cina cuti panjang n lama...so boleh la balik ke penang nak jumpa ngan kakak ai n anak2 sedara ai kat sana...dah lama sangat dah x jumpa dorang 2...akak ai ADAMNIGINA 2 x yah kata arrr...en asbeen dier mmg org sn...so , sambil2 blk umah IL...leh la g umah akak ai...kembar ADAMNIGINA ni, dah excited nak jumpe anak ai, syawal..ye arr anak buah dier kan...mmmm..
tapi 2 arrr mak ai x bg balik coz, en asbeen nak blk johor uruskan adik ipar ai nak anta tanda...konon nak tunang la 2...en asbeen bagi permision blk penang, tapi mak x kasi..mmmm...sedey sgt...pas2 dorang2, mak ai, ADAMNIGINA, adik2 ai semua balik sana cuti panjang raya cina ni...mmm...sedey ni...ai je yang x da ni..nak gak balik...
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................

ni la kembar ADAMNIGINA...time anak2 sedara ai ni kecik lagi jumpa...
tengok la sekarang...adoi...mmg lain la muka dorang sekarang...
ni haaaaa...
v
v
v
v
v
v
v
v
haaaaa....kan lain 2...dah make up2 bagai...dah besar pun...

tengok 2...bukan main lagi pose 2...mmm...sebok nak bergaya je...mmmmm....
(kesedihan ni)...
apa pendapat korang...korang rasa nampak sangat x ai dah lama x balik sana jumpe dorang....???

ni ai ngan kembar ADAMNIGINA
apa pendapat korang...korang rasa nampak sangat x ai dah lama x balik sana jumpe dorang....???

Selasa, 4 Januari 2011

AKtiViTi BefoRe AbiS 2010

Walaupun hari ini hari yang ke-empat dalam tahun 2011....tapi ibu ada citer yang ibu nak kongsi ngan kengkawan ibu kat sini aktiviti sepanjang penghabisan 2010...
sejak ada family baru ni...ibu n abah rajin la nak g jenjalan...x tau nape...gatai kaki agaknyer nak berjalan kot...so, di jadikan citer ibu n family en asbeen g la menghabiskan petih kat tempat yang best wat semua org...kawasan bebas cukai@free duty...hahhahahah...mana lagi...


LANGKAWI la......


so jom kiter layan jap picca yang sempat ibu n beberapa photografer yang x bertauliah amik picca ni...

maaf la...klo byk muka ibu jee......ibu ni suke jee tau nak interframe kat mana ada lensa kamera...

kalo x caya...boleh tanya En.Asbeen,...????????????


Ni...baru Sampai kat Jetty Kuala Kedah n On Da Way sambil tengok laut+pening+x mandi lagi

=nak ke langkawi la...tenok muka ibu...memang kelat la ...syawal pun dah x reti duduk diam dah...but at least syawal x wat hal@sakit sepanjang kat sana...alhamdulillah...


Ni sempat je snap kat depan koridor kondo..sementara nak tunggu masuk kondo...dah sampai lama...tapi x dpt masuk akibat housekeeper x siap kemas lagi...

ni ibu n syawal kat beca(betoi ke ni...hantam saja la) hahaha...beca pun x nah naik...ni pun sempat pose je...pas2 kena lak mara ngan guard...hahahh...

naik beca nak ke sini la...
haaaa..
(SELAMAT DATANG KE RUMAH PANDAK MAYAH-MAK BAPAK MAHSURI LA)
Jgn lupa 2...SILA TANGGALKAN KASUT...hohohohoho...memang best....
muka kepenatan...belum naik umah lagi...mmm
wit en asbeen n FIL ai la...eh..x lupa budak tenit ni...
konon nak tumbuk padi...hahahha..
(style lama)

Ni la ai...baru lepas menampi..hhahahhaa...
tengok la 2...adoi...kuuuruuuuussssss saja...
makan dah macam piranna dah,...
bayangkan kalo ai terjatuh...adoi...memang selamat la kat telaga mahsuri ni...

suke sangat picca ni...walaupun syawal penat n ngantok jee...

dah nak azan ke?????hehehehhe...nak panggil org g surau ke bang...hehhehehe

nak sign plzzzzz....hehhehehhehe...banyak 2....sapa pun sebok nak sign...termasuk la ai tau..hohoho

ni aktiviti petang...
ape lagi...
ISLAND HOPPING ....
tengok la muka adik beradik ni...hahahhah....sama x???

wit SIL n my niece ni...hehheheh
yang penting syawal org ngan best ngan angin laut 2...dier leh tido lak....


tengok la muka ai...x semenggah betoi tau...hahahha...2 baru kn cium ngan syawal tau...hehehhe

pun 1 lagi muka ai...tengok 2..hahahah...so funny....


ni aktiviti esoknyer...
CABLE CAR....


semua orang takut nak g kat jambatan 1 tiang ni...hahhaha...ai n syawal je...memberanikan diri...hahahah...sempat gak pose...x leh la..pantang tengok kamera la...


yang penting ao n en asbeen mmg best cuti2 malaysia tau...seronok sangat ni tau...
kalp ada rezeki 2011 leh g tempat len lak.....heheheheh

Isnin, 3 Januari 2011

PagI Yang InDah...PerGinYEr TahuN YanG MengGEmBiraKaN...

Arini..03.01.2011...baru 3 hari 2011 mengibarkan sayapnyer untuk tahun ni...dah macam2 berlaku...
antaranyer semua tau kot...
perginyer Arwahyarham Faizal Yusup...(Ex Nana 2)
tapi pagi ni x mo la citer yang x best...nak tau pagi ai nak citer perkara yang menggembirakan bagi tahun 2010...apa lagi...
1st time jadi ibu tau....terasa suka dukanye..mmmm....
di harap tahun ni menjanjikan perkara yang baik kami sekeluarga....aammiinnn

H12-Media Ads

jGn x KLiK yE..sAYA pUn kLiK aWAk gAK