Yang DiSaYAngi

Jumaat, 21 Januari 2011

2nd GA : Souvenir From CH

Terasa bagaikan dahlama x join GA atau mana Contest..nape ye...but iema ni slaloo je ada kat blpg ai...ai pun berbesar hati nak join gak GA yang iema buta ni..mana tau ada rezeki...
tapi ai ni bukan jenis yang bertuah..hohoho....
nak memeriahkan majlis..hehheheh
disebabkan arini hari last...jom pakat 2 yang x join lg...join GA ni...
jom papehal g la klik kat SINI

SeSSi BerJALan YAng MEmenAtkAn N SedEy

Arini 21.01.2011..sempena Thaipusam semalam...ai, En Asbeen n syawal memulakan Sessi berjalan yg memenatkan seharian...
bayangkan lah...kuar umah dari pukul 1PM...masuk umah pukul 10PM...x ke lama 2...
ke mana sebenarnyer...mmmmm
berjalan sana sini..nnt la ai citer next N3 k..hehehheh..
ni nak citer sedey cikit..on da way nak balik semalam...bagi yg sesape ddk kat KL atau area2 situ..atau yg tau jalan KL kat...
korang tau x bulatan dekat ngan Pudu 2...ala bulatan atas Flyover 2..mmm...camner nak kata erk..
dekat bulatan 2 ada cam kedai@kilang buat kek..namanyer FEDERAL KEK...
perasan x...dekta bulatan 2 ada fllyover lagi..semalam KL mmg hujan lebat semalam..even ai balik pun still lebat..x nampak jalan...'
nak di jadikan citer..ada 1 family ni naik moto...ai sebak je tgk dorang berteduh bwh flyover sambil pakai baju hujan(kire nak redah gak la hujan 2)...
tapi yang sedey ada baby yang ai rasa baru 3 bulan kot..dorang bg pakai baju hujan tok elakkan kn hujan..bayangkan hujan dah lebat tau petang 2..camner 2...
bab kata En Asbeen baby 2 x bernasib baik..mmmmm..
ai tgk syawal..ai ckp ngan dier..
"SYAWAL KENA JADI BUDAK BAIK..DGR CAKAP IBU TAU..X MO NAKAI2..TGK BABY 2 CIAN DIER...SYAWAL 2 DAPAT JE APA YG NAK TAU...KENA JADI BUDAK BAIK BILE BESAR NNT TAU.."
tau ape reaksi syawal...
Syawal pandang ai...dier terus panjat atas ai n pelok ai..hehhehehhe...so sweet...
(mood masih terbayang baby 2)

Rabu, 19 Januari 2011

A.P.I - PeliTA

apa tibe banner Hopperz ni...dah lama dah citer ni kuar...sebenarnyer bukan nak citer pasai filemnyer...tapi OST filem ni..A.P.I - PeliTA
satu gabungan yang baik tau...terdiri daripada hujan, azlan n the typewritter, Butterfinggers, Estranged, Pop Shuvit
banyak kali dengar lagu ni dah nak naik cair taik telinga dengar..tapi lagu best sangat..ada kekuatan tersendiri...
siap kengkawan opis kata...
"kalo sue bukak lagi lagu dier...kiter bakor je tempat dier.."
ahhahahahahha..kelakar....
jom kiter jap lagunyer..
A.P.I - PeliTA
Tak pernah sesaat daku meragui
Apa yang telah daku temui
Selama ini
Tak pernah sesaat daku menyesali
Apa yang telah aku nikmat
Apa ku alami

Selagi hayat di kandung badan

Korus
Takkan ku menyerah kalah
Walau mimpi ku musnah
Harapan ku hancur
Sayap ku patah

Kan ku pancarkan cahaya
seperti pelita ke serata dunia
Yang gelap gelita

Sehingga hembusan nafas Yang terakhir

Tak pernah sesaat ku mencurigai
Apa yang telah aku kecapi
Setakat ini

Tiba saatnya kan ku tangisi
Pada yang pergi takkan kembali
Kembali lagi

Selagi hayat di kandung badan

Ulang Korus

Selagi jasad ku belum terkubur ( belum terkubur 2x )
Selagi tubuh ku belum ditimpa uzur ( belum ditimpa 2x )
Pantang datuk nenek moyangkuBerundur

Ulang Korus 2x

Akan ku pancar cahaya seperti pelita
Ke serata duniaSeperti cahaya
A.P.I BAnd

Monoloque - Butterfinggers

Hujan

Azalan & The Typewritter