Yang DiSaYAngi

Sabtu, 19 Februari 2011

sudah sold out...hhooyyyyeeeeeeeyyyyyy

x sampai beberapa jam ai jual stroller n car seat milik syawal yafiq...dah ada yang call nak beli set 2...so teruja..hehehhehe....suke tau..mmmm...
x sangka ad gak yang beli...
TQ 2 EN AZHAR....
so sekarang ai nak isytiharkan
stroller n car seat - complete set SOLD OUT...

Rabu, 16 Februari 2011

GA Jom Kami Buatkan Header Untuk Kamu - Mrs Fiza Blog


Arini 16.02.2011 ai nak join GA la....bagaikan dah lama rasanyer tak join mana2 GA atau Contest yang kengkawan blog ai anjurkan...maaf la ye...x da semangat...tapi disebabkan
MRSFIZA wat GA....ai pun dah terasa lama bebenor x join GA...maka ai pun nak join la GA ni..heheheh

ai ni x da la pakai atau tahu pasai header ni kan...
ni header yang ada kat blog page ai..mmmm...x pandai yg yg advance2 cam kengkawan lain kan...dapat wat yang macam ni je tau....

simple je kan.....SIMPLE RINGKAS...PIMPLE JERAWAT....hehehehhe...eh bergurau pulak..hehehhe...

MRSFIZA yang je ai yang mampu ai wat..heheheh

bab 2 la join GA MRSFIZA ni..heheheh
mana la tau ada rezeki kan....boley la tepek header baru kat blog page ai...baru la semangat nak update yg latest kan...hehheheh

so kalo la di takdirkan ai ni salah seorang pemenang.....picca yang ai nak kasi kat MRSFIZA wat ni kan...yang paling latest...yang ai rasa cun lagak...(hahahhah...angkat bakul sendiri)..

ni dia..ttaaaaarrrrrrraaaaaaaaaaaa...

1st...picca...


mestilah putera kesayangan ni kan..hehehhe..suke tengok dah pandai tengok lensa kamera cam darwisy anak MRSFIZA tuan tanah ni la..hehehhe...

2nd picca...
dah semesti ada enterframe muka ai kan..hehehhe....dah ai yang join GA ni....mana x leh x da kan...x glam gitu..hohohohoho...picca ni pun ai suke bab spontan gitu..

and last picca...
tttaaaaaaadddddddaaaaa................


hehheheh..picca ni ai rasa cam best sgt tau..ehhehe...suek fun gitu...mestila ada kami 1 family...baru lengkap blog page ai kan...ada ai (ibu), en asbeen (abah) n syawal yafiq...dah kata blog ni diwujudkan sebab citer2 dorang2 ni, so dorang2 ni pun mestila kn ada..hehehhe...

so pada kengkawan yang BW kat blog ai ni..jom kiter memeriahkan GA MRSFIZA ni...lagi ramai...lagi best tau...

jom pakat ramai2 serbu....

last date: 28 februari 2011 jam 11.59 malam..
untuk keterangan lanjut tentang GA ni....nak tengok contoh2 header yang best dari ni...boleh la g singgah2 kat MRSFIZApunyer blog tau....

jangan lupa klik kat MRSFIZA


p/s : minta2 la ada rezeki syawal n ai bulan ni aminnnn....

Isnin, 14 Februari 2011

MunTah Coz HydRetEd????YekE...


Arini 14.02.2011 semua orang sibuk citer pasai Valentine day...tapi pagi isnin ni ai x berminat ngan itu semua..nape ye...????

mana x nyer pepagi lagi syawal dah buat perangai...sambil2 tunggu en asbeen shower time 6.30am, ai pun menyusukan syawal, tetiba dier menangis pas2 dier muntah2...agaknyer muntah susu kot...putih aje...tapi mmg banyak...mmg kotor abis la katil pagi 2...

egat sekali 2 je...alih2 2 3X sampai kuar kat hidung...mmg la syawal selesema, tapi x heavy...mmmm...pelik lak ai...asik nagis aje..mmm...dah la x mandi lagi...

abis en asbeen mandi, ai minta dier pegangkan...mmmm...apa lagi mandi la cecepat, pas2 terus sarung apa je baju, coz syawal muntah x berenti kan...mmm..

mmg alamat balik keje ni mmg kena clean n clear kan la bilik 2...

pagi2 lagi dah g Emergency n Trauma kat HPJ ni...mmm...lama gak la nak tunggu kan...
sambil2 tue, tau ape yg ai wat...

taaadddaaaaaaaa
nampak...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mmg muka x sihat...mesti bernafas ikut mulut la 2..mmmm...

risau je kalo syawal hydreted kan...mmmm...takut tau...kengkawan blog ramai dah jd cam2 kat anak dorang...so ai pun amik langkah berjaga-jaga, tengok syawal cam2, ai terus zzzaaassss g emergency tau..mmmmmm....

bila nama syawal di panggil, ai pun g la jumpe doc...tapi doc kata syawal belum lagi hydreted...

tp nape ai still risau...yela muntah x berentikan...mmmm...

kire syawal masih lagi dalam tahap ok lagi...
tapi still i`m worry...

org sekeliling tengok ok je...tp ai yg mennaggung...

balik dari HPJ pun still muntah dlm kete..mmg abis basah baju, alamat mmg kn tukar la baju nak g keje ni...nasib baik my mom jg...tp still risau...ai call pun umah pun, my mom x ckp sgt, my mom bising2 kat ai jgn risau...mmmmm....

camner yeee....



Ahad, 13 Februari 2011

"WOW" PutrAjAya...

Arini 13.02.2011..ape yang WOW sangat ni...x da pape sangat pun.... heheheh....juz yhis week ai n my asbeen n sekecik sorang abiskan masa g WOW putrajaya...ape yang WOW putrajaya 2????juz karnival je sempena sedekad putrajaya ditubuhkan...heeeehehe....
kire masuk 11tahun la...dh lama gak la kirenyer ai ni menetap kat bandar dlm taman ni...hehehehhe....kat sini gak la ai bercintan cintun ngan en asbeen...
(kire ai la yang ngorat dier....nak tunggu dier...alamat x dpt la syawal smpi sekarang..hehehhee)
karnival mcm biasa...mcm2 ada...
ada 2 story mory ai nak citer sepanjang karnival ni...jumaat lepas, 11.02.2011..ai n en asbeen nak bw syawal g klinik..ai g lepak jap umah my sis..en asbeen kuar umah(nasib baik bw HP)call bgtau lp amik kunci umah n kete..dah masak...nasib baik my sis 1 blok ngan ai, leh la borrow kete n stroller adam wat jenjalan....mmmm...
sementara nk tunggu my mom blk dr masjid...ai n my family g la karnival WOW 2 sampai kul 11pm...tertido gak la tunggu my mom balik..hehehhe
esoknyer ai g skali lagi mlm 2 nak g tgk konsert..hehhehe...ok gak la...byk gerai yg di buka...syawal pun layan tau tgk konsert...
picca ????????????????
maafla lp bw HP n kamera..heheheh...yg penting ai, en asbeen n syawal gumbira...

ramai artis yg ada...antaranyer hujan, ella, awie, amy search, papa rock m`sia, mila, yang best blues gang,-eto..pun ada tau..akim...ramai la lagi...tapi ai sempat tgk hujan je...cadang nk tgu amy search n awie...x sempat syawal dah ml wat muka nk tdo...en asbeen pun ajak pulang la sudah...mmmmm....dah msk kete, x mo lak tdo...smpi umah siap leh main...bengang je...
kat sana siap ada hot air ballon...konon nak naik....tp dah mlm sgt...mmm..
cadang nak g ptg ni..(13.02.2011), alamak hujan la pulok..mmmmm
tp karnival 2 mmg happening...