Yang DiSaYAngi

Khamis, 24 Februari 2011

GeDik SaNtai Day's...hhhoooyyyyyyyeeeee


hhhoooyyyyeeeee....tinggal 1 hari lagi ai n opismate ai akan terjah hotel permaisuri PD, negeri sembilan untuk family day opis ai wat...hhhhoooooooyyyyyeeeeeee.....

nak sukaneka lagi..mmg excited...
nak release tension banyak keje kat opis yang x tertanggung..heheheheh

so nnt pepehal ai update tau...

dah lama plan...cam x sangka je esok dah nak g..hehheh...
egat x jadi tau..mmmmm...



First Contest : Jumping High Photo Contest


Arini 24.02.2011..ai nak join contest yang di anjurkan oleh
TUAN TANAH_JUMPING HIGH

dok mencarik gak ada ke pixca yang melompat lebih tinggi...
(dah macam tajuk lagu sheila on 7)..hehehhehe...

so dok belek2 ada gak yang ai jumpa untuk contest ni tau...nak ke camne...mmg x da ope langsung ai tau...hahhaha...ni zaman time muda2 gitu tau...(zaman x kawen n x da kanak2 lagi)

jom meh kiter pakat tengok reramai...ada muka ai x....

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
ni haaa dia...hahahha...korang rasa tinggi x...1st time pixca ai melompat cam2 tau...slaloo muka mau poyo saja...

time ni baru abis kursus di Ganu kitor...hehehhe..so x da wat pape sebelum naik bas blk putrajaya...jenjalan sambil2 photoshoot jap kat pantai batu buruk...
n inilah hasilnyer..amik ko....hahhaha...dah macam bom nak meletup gitu tau...
ni kire2 baru belajar nk pose gaya terbang@terapung kat dlm pixca..alih2 dah macam bola kn baling pada sasarannyer je..hehehheh....

ada x rupe oranga dah nak kawen lg 2 bulan..???????
memang x la..hehhehehe...

hahahha..so kepada sesape yang nak join contest TUAN TANAH_JUMPING HIGH
jom pakat ramai2 g klik kat SINI

ops lastly..lupa nak kabor...ai nak tag kat

ADAMNIGINA
MRS FIZA BLOG
MAMA ZHARFAN
CATLINA

tarikh tutup 20.03.2011..
hadiah memang terbaik...dari singapore 2...mmmm...
nak g singapore pun x dpt..klo menang...dpt hadiah dari singapore pun ok gak..heheheh

Rabu, 23 Februari 2011

FaceBloG Or FacEbooK?????mana 1 PiliHaN Anda??

Arini 23.02.2011...dah nape lak ni tunjuk 'MUKABUKU' ni...ehh salah Facebook...
nak kata ada facebook la 2..hhahahah...bukan la...ala tipu la klo semua org x facebook...klo ada pun yg x da...yg x berminat ngan dunia internet ni...mmm...En asbeen dolu pun x da gak..
ni baru nak berjinak-jinak ni...klo x...asik adap internet ni baca komik..hehehhe...
tapi ape kn mengena ngan tajuk citer ni...mmm...
sebenarnye TQ 4 my CIL...(cousin in law...boleh ke cam2...hantam sj labu)
bab buka kan pintu hati ai ni nak join FACEBLOG...
???????????????????????????????????????
dah nape lak ni faceblog ni...x cukup ke ngan facebook....mmmmm...
faceblog ni bagaikan 1 komuniti khas untuk blogger2...kire cam2 info n kenalan ada la kat sana...
sebelum ni banyak gak post N3 yg ai baca tentang faceblog ni...tp x amik port sgt....ni br tergerak hati....
thanks once again faidazman ....
so jom la sesap kengawan yg tengok page ai ni...jom la kiter meramaikan org kat faceblog...facebook..dah ramai..





p/s :dah macam2 lak ada sekarang ni..pasni ape lak...

5S dianggAp KerJa Atau X???????


arini 23.02.2011...pepagi lagi continue keje semalam yang tertangguh 2 kan...mmmmm...

sejak2 jadi ketua SUB zon 5S untuk bahagian ai ni...asik 5S aje...dah nama pun starting 'S'..hohohhho....memang 'S' betoi la ni...

arini setelah work station ai siap di 5S kan...
kengkawan opis yang ai mmg suke menjeleskan mata dorang sibuk tengok work station ai...
so dorang pun sibuk gak nak Men 5S kan tempat dorang gak...
(memang kn wat pun...nak kn check gak nnt...klo x 5S, ai gak yg kena..)

masing2 sibuk 5S kat tempat masing2...siap ai tulun jiran sebelah...

selama ddk sebelah die...memang x nampak mana meja dier..hahahahha
(konon kuat keje arr 2.)

arini baru nampak meja die..hahah...abis semua ai SISIH..(S yang pertama)...
tapi bukan ai SISIH dah ni...
ai terus 'B' terus...(kiter BAKOR BUANG JEEE...hahahhaha)

abis jiran sebelah, ai beralih kat jiran depan..abis jiran depan...ai g kat jiran depan nun sikit...
abis semua tempat ai SISIH n BUANG..hahhahahah
alamat mmg x wat la keje arini...

5S boleh di kategorikan KERJA kaa..?????????
apa pendapat korang.....


dah la petang ni ada appoiment kat klinik...mmg x masuk arr jawapan nyer...

n yang penting mmg x wat keje la arini...

Isnin, 21 Februari 2011

contest mata bulat


Arini 21.02.2011...ai nak join la contest mata bulat
yang dinajurkan oleh sape lagi si tuan tanah la
si mata bulat

TQ for my SIL bab tag ai join contest ni...
nak kata mata ai bulat...boleh la...x la sangat pun...
tapi klo my beloved son Syawal Yafiq..agaknyer boleh 2...

so tuan tanah boleh la jugde pic yang akan ai pertaruhkan ni ok...mana tau ada yang berkenan di hati...
maaf la...minta pertaruhkan 1...tapi banyak gak yg mata bulat so...tolong la pilih ye...



so tuan tanah mata bulat boleh la jugde pic2 yang ai kasi ni yee...
ini di antaranyer.....


taadddaa....my beloved son...syawal yafiq...
mmg x da la pun muka ai ni kan..mmmmm...hehehhe...x da dlm kreteria pun...hohhohoho
agak2 bulat x...
ada lagi tau...

ni haaa...ramai yang kata matanyer bulat...
apa kata tuan tanah mata bulat...
ada ka....?????????

jap...scroolll lagi...ada lagi ni...

ni haaa...mmg bulat tau...hahhahha...suke pulak nak tgk kamera...penat ai amik gambo dier je....

hahhahah...ada gak x mata bulatnyer...mmmmm....ni time tengah sakit ni...ada rupe sakit ke...x da pon....ngan mata bulatnyer...

n last pic yang ai pertaruhkan ni dia....


haaaa....sibuk ngan mainan...tapi bile tgk kamera...macam gini la jadinyer....

so tunggu pa lagi..mai pakat ramai2 join contest yang di anjurkan oleh
si mata bulat

so kat sini ai nak tag kat

adamnigina
mamalyna
my sweet life

jom...meh2...kiter join reramai...
last due...13.03.2011

hadiah????????
ntah la...masih rahsia....kata tuan tanah....