Yang DiSaYAngi

Isnin, 7 Mac 2011

Wedding Anniversary Contest



1] Korang mestilah ada BLOG sendiri - MESTI LA ADA


2] Sudah berkahwin (tak kisahla berapa lama pun) - DAH KAWEN HAMPIR 2 TAHUN(07.06.2009)


3] Follow blog Naimi nie (senang nak tau latest news tntg contest nie)
-DAH FOLLOW DAH(NO.41-SITI@SYAWALSIMPSONS)


4] Letak banner contest nie dalam Entry korang + link sekali - NI PUN DAH WAT :)


5] Paste banner contest nie kat sidebar blog korang - NI PUN DAH WAT :)


6] Wat simple Entry tentang contest nie - DAH KARANG TOK Naimi DAH :)


7] Paste satu je gambar perkahwinan korang yang paling menarik dan sweet
- PUN DAH TARUK..BAGI AI SWEET GAK LA KOT..HEHEHEHHE(HARAP2 PARA JURI SUKE)


8] Wat simple ENTRY tentang perkara/kisah yang tak dapat korang lupakan dalam majlis perkahwinan korang. - ADA KE??MESTILA ADA UNTUK Naimi


9] Tag 3 atau lebih rakan blog anda (pastikan mereka tahu bahawa anda tag mereka)
-NAK TAG SAPA YEE..
adamnigina
mamalyna
my sweet life


10 ] Akhir sekali, post link korang kat komen di bawah k. - NI PUN DAH WAT TAU UNTUK Naimi


so arini mmg nak join contest yang di anjurkan oleh
Naimi
bab contestnyer menarik tau..
harap ada la rezekinyer...

jom kiter tengok pixca ape yang ai pertaruhkan untuk contest
Naimi


haaaa...ni la dier..heheheh...sweet x para juri ??????????

kisah di sebalik gambar ni mmg kelakar n sweet aje tau..heheheh...
mmg x sangka pun dapat kawen ngan "budak kecik " ni@en asbeen...klo tengok rupe x kena ngan umo dier kan...hhehehe....pada hari wedding ai ari2 x da la yang x best...semua best...semua menarik tau...tapi waktu XTVT outdoor sessi ngah seronok2 photografer amik gambar kami dua...hahahahha..(belum citer dah gelak...camner ni...) ntah camner tah..di sebabkan x penah pun pakai baju yang meleret-leret siap boleh sapu lantai lagi gitu...boleh pulak en asbeen sibuk2 posing tertonggeng sana sini...di pijaknyer kain ai...mmg jatuh la...adoi...baru nak berjalan, terasa ada benda tersekat..mmg tersembam la...dah cun2, cantik2...boleh pulak en asbeen pijak...time 2...mmg terasa pipi n muka terasa panas n tebal x tau berapa inci ntah...mmg tahap gaban punyer malu ni...adoi...dah la photoshoot outdoor kat kawasan public...kena lak dekat ngan play graound...adoooiiiii...mmg malu...bukannyer en asbeen nak tolong...dier boleh bantai ketawa...mmmm...nak merajuk pun x dapat la..photografer pun tersipu-sipu je gelak tau..orang2 kat situ semua pakat tengok ai...dah x tau mana nak sorok muka ni
(harap2 x da la yang ai kenal kat situ...)...

tapi di sebabkan insiden 2 la...en asbeen yg sepatutnyer malas nk angkat ai (coz dier kecik, ai ni tinggi + berat sikit dari die)dier pun merelakan dier...coz dier dah wat salahkan tadi...so ai mmg muka tebal...senyum saja..."SENYUM...TAK PERLU KATA APA-APA...SENYUM"..hehehhe...

so pada sesape yang nak join 2...g la klik kat Naimi

tarikh tutup : 28.03.2011

Khamis, 3 Mac 2011

Bak KatA oRg..."BAPA BOREK ANAK RINTIK"..aGAK2 adA kE????


Arini 03.03.2011...dari pagi ai bukak blog..tp x da pun update...baru petang nak update...dah nape lak ni...BZ kaaaa...???????

x da BZ mana pun...sibuk dok melayan korean drama jap sambil2 wat keje...boleh kee...???????mesti lah boleh....
hehehehhe...

(bukan ai x wat keje langsung tau..)

ok berbalik pada tajuk N3 ni..ada ke korang rasa syawal n abah tersayang cam tajuk di atas...?????


mari kiter saksikan..mmmmmmm..........






ini en asbeen...ai x kisah la sangat pun klo dier ngan kartun komik+komputer...mmg dari dulu cam2..sebelum kawen lagi...

tapi camner lak ngan habit syawal??????
jom kiter tengok lagi...

































tu dia....mmg sama ngan Tajuk N3 ni..mmm...
sorang tengok komputer, sorang lagi ngan lappy...

abis ai wat pe?????????

2 pixca sensorang...jom kiter tengok berdua..

ni dia..................

haaaa...kan ai dah kata...sama kan...tapi aper yang dorang tengok sampai ai snap pixca dorang...dorang wat derk jee........

jom kiter close up sikit erk...

ooooo...si anak tengok LITTLE PENGUIN PORORO....padan la x pandang ai ni...

abis en asbeen wat pe lak...
jom.....

dah kena dah...sama ngan anak tengok kartun gak..mmmmm....
apo la...anak pun dah berjangkit ngan si abah tau...

adoi tengok la 2..abis ai wat pe..mmmm....x dpt la nak pegang my lappy 2..mmmm
sedey tau...
sedey tau...dorang x hiraukan ai pun...

so ape yang ai wat ni...kalo dah ai pun dorang x mo layan kan...mmmmm





































hahahhahahah...ni la keje ai....

BILer La DaPAt PeGi KorEA ni...


Arini 04.03.2011...penghulu segala hari...mmmm...hari jumaat la...

pagi ni sebelum mulakan keje...
ai nak luahkan rasa giler ai ni kat kengkawan yang sudi membaca la kan..mmmm....

sejak 2 menjak ni...kegilaan ai ngan korea makin membuak-buak...ai pun x tau nape...adoi...asik terbayang-bayang...je...nak g sana pulus x do..mmmm...dah berangan ni...

mmg kegilaan ni waktu zaman2 ai sekolah n kat POliteknik lagi...dah stop sekejap...tp still gak la tengok walau x kerap...tp bebaru ni lak ai lekatkan diri ai depan skrin komputer/my lappy tok tengok citer korea lak ni..mmmm...

bermulanyer kegilaan ni semula selepas ai tengok ni....

prosecutor princess


ape ngan citer ni...citer ni mmg best + ngan aktor dier yg meletop...mmg ai suke tau...

citer ni mengisahkan seo in woo kematian bapa yang dipenjarakan bukan atas kesalahan bapanyer sendiri dan berjanji ingin membersihkan nama bapa..sehingga die menjadi seorang peguam yang hebat...tapi dlm pada masa yang sama die cuba untuk mempergunakan ma hye ri, seorang perempuan yang fashionista yang baru bekerja di salah sebuah pejabat pendakwaraya sebagai PENDAKWARAYA....ma hye ri juga seorang yang mempunyai ingatan yang bagus dalam semua perkara..seo in woo cuba mempergunakan ma hye ri untuk membuka semula kes pembunuhan yang bukan di lakukan oleh bapanyer, tetapi bapa ma hye ri..

apa kesudahannyer...sama2 la tengoknyer...

ai mmg syok giler ngan aktor dier ni...park si hoo..adoi..dier mmg smart...dah la dlm citer 2 dier mmg cool n muka cute mmg x lepas tau...

apa pendapat korang lepas tengok pixca park si hoo ni.??????

nampak 2...adoi...mmmm...mmg terbaik la ni...



ni lagi...adoi..mmg jauh beza ngan sifatnyer yang pemalu n pendiam 2...cakap pun slow2 je tau...
ni time dier wat showcase untuk warga shanghai n taiwan...mmmm..
park si hoo ni berkebolehan bukan je dlm berlakon..malah menyanyi n menari...mmm...mmg best...badan dier mmg lembut bl menari..

jom kiter tengok lagi..

ni ha park si hoo...adoi...segak kan...

suke tengok dier pakai spek mata tau...mmm...bergaya gitu tau...
ni waktu dier menang award aktor terbaik 2009....

mmg best tau...huhuhuhu..

Selasa, 1 Mac 2011

'SAYA NAK BUSHA INI UNTUK ANAK SAYA'


Arini 01.03.2011
nak join GA lagi...

nak gak busha ni untuk syawal...mesti tomey dier pakai...ada bear kat belakang dier,....hehehe...

so sesape nak join..jom reramai klik kat mama housewife

tarikh tutup GA ni 06.03.2011

cepat2...nnt dah tutup x leh nak masuk...

AkHirNyer Ku MiLikUMu JuA...TaPi Yang Lama BagAiMANa???


Arini 01.03.2011..lagi 9 hari syawal akan menjangkau 1 tahun...dah setahun syawal ngan ai...cam x sangka je...kejap je masa berlalu...n macam2 benda ai, en asbeen n syawal harungi...senang susah kami...mmmmm...

so arini...AkHirNyer Ku MiLikUMu JuA

dah ape kena lak milikmu jua...????ai ni milik sape?????

heheheh...bukan pe...semalam ai mengadu nasib akan perihal syawal...
so my solution untuk beli susu SIMILAC NEOSURE dah tercapai...

akhirnyer ai n en asbeen jadi gak beli untuk teruna tersayang 2...mmg senget la bahu ai...bukan ai je...en asbeen pun senget bahu...mahal...tapi apa kan daya...terima je la...demi anak...

(sape x sayang oiii)

so ni la hasilnyer...taaaddddaaaaaaaa.....




















SIMILAC NEOSURE
harapan ai, harap2 berjaya la misi ai kali utnuk pertambahan berat untuk syawal...
ai nak gak berat dier konsisten ngan umo dier...

risau gak...klo x kn ngan umo...lasak lagi...imunisasi dalam badan x leh tampung badan dier...

kengkawan...doa2 lah misi ai kali berjaya...

senget+bengkok pun bengkok la bahu ni nak wat camner kan...

ai x mo kengkawan opis comprare anak dorang ngan anak ai...
sakitnyer hati ni...frust gile..hancus je dengar...
anak dorang itu ini kan...
bukan ai x cari inisiatif...ai cari...
x abis ngan tu...bile ngadu kat en asbeen...

cam biasa la muka toya semacam..malas nak dengar...pas2 ai pulak yang di marah balik...
alasannyer sibuk dengar cakap org...

mmmm....apa la nasib ai ni...x sudah2 kn tembak....

tapi camner ngan yang lama lak ni..????
apa yang lama???????

ni haaaa......


susu yang baru ai beli last week 2 kotak...tapi 1 kotak baru gn 1/4...camner..banyak lagi ni...
ada gak tanya ngan kengkawan opis..mana tau ada yang guna ke kan...x da lak...baguih dorang ni...kebanyakkan yang 2 3 bulan muda dari syawal minum susu yang murah...mmmm...

agak2 ada x yang nak beli susu ni...ai nak jual...

x mo jual mahal...kang x da yang beli kan...
mau jual murah2...saja...

so klo ada...nnt bgtau ai k....
elok lagi...



(p/s: doakan misi ai berjaya...aammmmiiinnnnn)

H12-Media Ads

jGn x KLiK yE..sAYA pUn kLiK aWAk gAK