Yang DiSaYAngi

Sabtu, 19 Mac 2011

MY 1ST GIVEAWAY (ZUE)


Arini 18.03.2011
di sebabkan zue dah join GA Yang Ai Wat
so ai pun nak join gak GA yang zue wat...hehehhe..

Terbuka kepada semua blogger (ada blog), blogger Malaysia sahaja ye....(untuk penghantaran hadiah) - saya pun ada blog n address pun kat malaysia..heheheh

Follow blog nie - senang korang tahu perkembangan semasa tentang GA ni
- pun dah follow...no 67 (id : siti@syawalsimpsons

Korang kena buat 1 entry dan masukkan banner dan link kan ke entry ini..buat ringkas2 jew..asalkan cantik :) - x pe ai wat cantik2 tau...banner pun dah tau...nnt terjah ye

Letak banner kat side bar dan link kan ke entry nie
- pun dah wat tau...nnt tengok tau

Tag sekurang-kurangnya 2 orang (lebih pun xper...lagi la saya alu-alukan) (^_^)
-alamak nak tag sape erk...haaaaa...
Anim
Cute Mum
Mrs Fiza
Eima

alamak, terlebey suday, x pe ke...x pe la yee....


Da siap, korang tinggalkan link dan komen di bahagian komen entry nie...nanti senang saya nak terjah

- ok...dah pun...nanti jgn lupa rerajin terjah umah ai yang x seberapa..

alamak lupa lagi...kepada semua kengkawan ai yang dtg umah ai ni...rerajin la g join GA yang
zue wat tau...jgn lp yeee....

tarikh tutup 01.05.2011 - 11:59pm...

jgn lepaskan peluang...hadiah terhad kepada 3 org pemenang...

tapi apo hadiahnyer..mmmm...


MISTERI...
hehehheheh

nnt g la klik kat
SINI

Jumaat, 18 Mac 2011

Contest gambar kawen yang anda paling suka


1. Jadi follower pfscollection.blogspot.com kerana salah satu hadiah ditaja oleh pfscollection
- dah follow dah tau...id : siti@syawalsimpsons


2. Jadi follower i, azieaxie.blogspot.com, nantikan hadiah misteri dari i ;)
- pun sudah tau follow...id : siti@syawalsimpsons


3. Buat satu entry mengenai contest ini dan letakkan banner contest ini di dalam entry & sidebar uols
- ok dah buat dah...nanti g lupa datang tengok tau..


4. Of coz untuk blogger yang sudah berkawen & letakkan pic kawen yang uols suka & nyatakan kenapa di dalam entry tersebut
-mestilah ada pixca yang ai suke...ala..tapi ada banyak yang ai suke...camno ni...x pe kan ada 2 3 keping...heheheheh


5. Jangan lupa tinggalkan link contest uols di komen bawah ini untuk senang i terjah
- ok...akan di letakkan kat comment nnt ok...


7. Last sekali, tag kawan-kawan uols 3 orang..
alamak nak tag sapo ni..nak tag...
ADAMNIGINA
EIMA
MRS FIZA
CUTE MUM

so ini lah pixca yang dipertaruhkan..
x tau la berkenan di hati juri atau x...harap2 ada la rezekinyer....


alamak..bukan ke en asbeen yang angkat ai ni...???????
adohai....larat pulak ai ni..heheheheh..

ai suke pixca ni n saat2 ni kerna...(wahhh gitu) ai yang angkat en asbeen ai..hehhehe..
bukan senang si isteri nak angkat si suami..betoi x?????
puan juri, penah x angkat si suami..hehehhe....2 pun ai tahan nafas...
yang bestnyer photografer yang suruh ai angkat en asbeen...agaknyer dier tau yang en asbeen ai kecik lagj dari ai...mmg la larat ai angkat...

but ai still ada 1 lagi pixca yang mmg ai suke sgt tau...
agaknyer dari segi pose kami kot...hehehheheh

meh sini kiter scroll sikit...
























taaaadddddaaaaaaaaa....

nampak...tadi ai angkat en asbeen...sekarang en asbeen pulak yang angkat ai...kire fair n square la kan..heheheh...sama di angkat...tapi ai suke ngan pixca ni..
bagaikan boleh terbang ke awan gitu tau...
apo kata Air Asia..
"now everyone can fly"
hehehehhehehehehhe...eh bergurau pulak kan...heheheh..

so hadiahnyer untuk 1 orang pemenang je...ada ke rezeki ai...harap2 la kan..heheheh

tarikh tutup untuk contest ni : 24 April 2011



untuk keterangan lanjut g la picit kat SINI TAU

1st Time nak Wat GIVEAWAY ni...


dah nape lak ni..ada SYAWAL YAFIQ ni...mmmm..
saja je tepek pagi ni..

sebenarnyer ai ada niat di hati nak wat GIVEAWAY tok kengkawan blogger ai ..
(man yang tau ai la...x tau pun x pe...nnt2 boleh tau gak..hehhehe)

so ai nak lancarkan GA ni...sempena blog ai yang setahun jagung ni kan...

tapi ape2 pun tgu next N3...
(maybe ja g ke...or ptg jap g, ai lancarkan)

harap2 adala..respon dari kengkawan..

p/s: tapi ada ke yang nak join ni...

Khamis, 17 Mac 2011

asleenda 1st GiveAway


1) mesti ada blog - mestilah ada..hehehhe

2) WAJIB
- follow blog INI dan masukkan dalam bloglist korang - dah pun..hehehehhe

3) TAK WAJIB
- follow blog INI dan masukkan dalam bloglist korang - mmmmmm.....

4) buat entry bertajuk 'asleenda 1st Give Away' - sudah tertera...

5) tampal banner tak seberapa tu dekat entry dan di sidebar..
pastikan link terus ke entry GA ni.. - pun sudah...

6) tag 2 kawan, pastikan mereka tau tentang GA ni. - ok...akan di perbuatkan...
MAMALYNA
CUTE MUM
MRS FIZA

7) dah siap, tinggalkan link di entry ni yer.. - mesti kena tinggal..nnt nk dtg umah x tau lak..hehheh



mmmmm.....hadiahnyer?????entah..kata
tuantanah

hadiah akan di update.hehhehe...

so jom reramai join...
due date : 08.04.2011

jgn lupa tau klik kat tuantanah

Terasa bagai sekejap masa berlalu...


terasa bagai sekejap je masa berlalu tau..mmmmm....

arini kerja+BW+melancarkan GA...mmmm...

nk wat keje jap...

nnt ai BW lagi

Rabu, 16 Mac 2011

TaHniAh Eima..ExciTed Bile Ai Tau..


Ai sejak 2 menjak ni...ai slaloo update tentang eima yang x sihat
(jgn maree ye eima..hehheheh)

sejak2 ni...eima yang x sihat
selaloo x sihat...dari kn saman sampai la dah tau die x sihat ni...mmg ai update la psai dier..heheheh..
egat kengkawan...

last2 bile ai tau dier mmg di sahkan +ve ni...waaahhhh...
ai lak yang excited...camne ni...

dah macam ai lak yg +ve ni..hahhaha...belom lg kengkawan...

ai tunggu syawal cakap "ibu nak adik" mmg lambat la nak tunggu dier ckp cam2..hahahhah

jom kiter tengok sikit....ke +ve san dier...hehehhe
(eima jgn maree arrr pinjam pixca)


nampak..kan +ve...mmmm..tahniah eima...
teruja je...dah lm ai x gn benda 2...

sape eima 2...?????????????????

eima ni x banyak pixca dier dlm blog dier..
banyak fahim(anak dier la...)

cam ai gak la...banyak picxa syawal...(yeke)
ni la dier...
hhhohoho...
so tahniah wat eima...take care ok...

mmmm...walau x penah jumpe...tp bagai dah kwn lm...
(hahahha..ye arrr bab dier 1 bandar ngan ai...bandar mana...PUTRAJAYA la)


p/s : ai lambat lagi la jawapannyer..asik bendera jepun je...mmmm...

HasiL ChaiR MeetiNg SeMalam


Arini 16.03.2011...hasil dari meeting semalam yang membuatkan ai cuak+panik
macam Entry semalam yang membuat ai risau...

akhirnyer ai dah ada result...
sama ada ai cuak atau x?????????????


hasil dari meeting semlam ...ai pun x tau respon dorang camne ai chair meeting semalam..

agaknyer ai pun paham camner la org chair dlm 1 meeting..pas2 org yg attend 2 x dgr ape yg kiter cakapkan kat depan (kadang2 ai la 2)

1st cakap..cam nak nagis gak bunyinyer...nerves..hhehehhe...
dah pertengahan..ok la gak..

kengkadang apa yang ai ckp, x mcm dorang dengar je....mmmmmm

p/s : kengkawan cam2 gak ke????ai??????ada gak la...2 yg insaf ni...

BW saja...tapi x update blog...camne tue????


Arini 16.03.2011..terasa bagaikan BZ...tapi x da la BZ sgt...boleh je BW kan...

tapi x da mood nak update blog..nape ye...??????
"M" 2 terasa bagaikan beso untuk blog...
klo cam2 x yah la ada blog kan...tp nak gak...

sejak ai berblog ni...bayak info yang ai tau..hehehhe...
untung gak banyak info ni tau...
hehhehe...tp jari-jemari x mo menari-nari cam sekarang ai ngah wat ni...
2 yang pelik 2...

ada x ubat@penawar untuk ai yang "M" beso nak update ni...

p/s: tolong kengkawan, boleh x????????????????/

Selasa, 15 Mac 2011

AttenD MeEtiNg OK!!!...Kalo Chair MeetinG CamNe lak???


Arini pagi ada meeting...kalo ai yang attend, x ckp pape...juz ckp ape yang perlu ok je...
setuju ngan ape yang di cakapkan je...

tapi kalo ai yang chairman untuk meeting 2 lak..camno lak ni...???????

ada ke yang nak dengar ape yang ai nak bincangkan ni...mmmm...adoi...
yela yang mendengar pun semua yang lagi tua n berumo dari ai..tp ada ke...

ai ni apa la sgt..bukan pegawai...tapi ape yang ai bincangkan ada kena mengena ngan ai..boleh ke?
yang penting pixca ai perlu ditepekkan dlm ni ok...