Yang DiSaYAngi

Selasa, 5 April 2011

Dan PemEnaNhNyer AdAlah............



Dan Pemenangnyer adalah....jeng...jeng..jeng.....

taaaddddaaaa..



















Shaheizy sam..hehehehhehe...
tahniah adalah bintang paling popular ABPBH 2010....
you`re rock derr...

hehehehhe...x la..selain umum sam menang malam anugerah 2...

arini ai nak umumkan pemenang Syawal Yafiq 1st Giveaway

arini ai nak umumkan pemenang...
dan pemenangnyer adalah....


























































1st ai nak umumkan kengkawan early bird...
nak tau sape.....

ops sebelum 2...ni hadiahnyer

ai bagi kerusi la..hehehhe...
x la...ni dia....

Frame untuk...................................
ttttaaaaaaadddaaaaaaaa........








Mrs.Fiza Blog

TQ dear bab join 1st GA ai ni...hhhehehehhe
yang pertama gitu tau terjah GA ai ni..hehehhe

and pemenang pertama..
hadiahnyer...
jeng....jeng..jeng....


Set cawan Lilo n Stich..hehehehhe..
dan pemenangnyer...







Pzah


pemenang kedua
hadiahnyer....


Tabung Moooooo.........

dan pemenangnyer....
jeng...jeng...jeng....







aanie


pemenang ketiga
hadiahnyer...


Cermin (My name is Happy)

dan pemenangnyer adalah...






mariah_smile


pemenang keempat...
hadiahnyer


tadaaa...
cermin beserta ngan lacinyer...(pink kaler gitu).....


dan pemenangnyre...
jeng...jeng...jeng.....










ummu ukasyah



dan pemenang yang terakhir en asbeen ai cabut....
hadiahnyer....


tabung home sweet home....

dan pemenangnyer...adalah...
























tahniah kepada pemenang...

so kepada yang x berjaya...hopefully persahabatan kiter terjalin sampai biler2 yeee.....

n kepada yang menang...ai ucapkan tahniah...mmg anda luck...

so ai bagi masa selama 1 hari ini untuk hantar detail kepada ai
sehingga tengahari esok ye....

klo x da...ai akan minta jasa baik en asbeen cabut undi lagi sekali...ok....kan.....

so sile hantar detail ke

suraya1510@gmail.com


ok....ddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


Sabtu, 2 April 2011

Update kengkawan N HAdiaH



Arini ai ada banyak sangat kijo yang tertangguh...sampai x sempat nak jenguk umah kengkawan...kepada kengkawan yang join GA ai ni..TQ bebanyak...x sangka ramai camni yang join GA ai ni...1st time wat ni..mmmm....

so nak mencepatkan lagi...ai akan update nama n hadiah ...
kengkawan tengok la...ada nama anda n...x da pape..insyallah ai akan umumkan pemenang insyallah esok @ ari isnin ni k....

jom kiter tengok senarai nama kengkawan sekalian...
  1. Mrs Fiza
  2. Mamalyna
  3. Cutemum
  4. asleenda
  5. FAdzillah Kamarudin
  6. Mrs K aka Ibu Hadif
  7. Kehelan
  8. nana
  9. aanie
  10. anim@mak ngah syawal
  11. kak ngah
  12. my shaizhar blog contest
  13. azni
  14. si gadis ungu
  15. mariah_smile
  16. mama rayyan
  17. fieda
  18. Eb ezrin2
  19. zie fauzi
  20. adyshariz
  21. jeeha
  22. sall
  23. huda
  24. hayati
  25. eima
  26. dilazfamily
  27. normaazura ismail
  28. alycia
  29. umiliza989
  30. arol mubin
  31. azurasamsuddin
  32. budak kedah
  33. ayu
  34. a1za
  35. my sketch of love
  36. sidratul muntaha
  37. thegiveawaystuff
  38. deqlis
  39. miza yusof
  40. ummi sofiyyah
  41. cempaka kuning
  42. ika puk puk
  43. noor fatin
  44. shima salleh
  45. hana kirana
  46. nana kimie
  47. myra jay
  48. emy zulaiha
  49. ummu ukasyah
  50. syuhada
  51. mama tomell
  52. ajumohit
  53. zaikulim
  54. nida
  55. mama zharfan
  56. nad@mamazakwan
  57. key.pho.chee
  58. sahbaanu_mulaan
  59. wan nurul hezrina abd halim
  60. rossrazif@mama khalis
  61. jieda
  62. mamarifqy
  63. chara
  64. syakila
  65. tash scha
  66. ashikin
  67. pzah
  68. juelee
  69. Qard91
  70. syufaa
  71. I Love Cat
  72. Nor
  73. Nurul_anwar
  74. azatiesayang
  75. zue Annaleeya
  76. leen
  77. tiefazatie
  78. nursalwa
  79. lili
  80. Mrs.Asida
  81. Ogy
  82. taufidris
  83. Nadiah Sidek
  84. cikanna
  85. SofiaHB
  86. Mimieaddnin
  87. dyahaha
  88. Nadiah
  89. Intanberlian
  90. Fyda_ibrahim
  91. inahasan inasepi
  92. eita
  93. segalanyer kuterima
  94. azie
  95. sarah
  96. nazrul
  97. polaris
  98. muslimah vogue
  99. cutemummy maizura@akulah strawberry
  100. LisaVsKhusairi
  101. Juniza
  102. CikPuanHady
  103. nea Flerida/nIL
  104. Zuneta
  105. Missz Garden
  106. Mama Balqis
mmg ramai..cek ye...ada yang tertinggal ke...

jom kiter tengok hadiahnyer'

pemenang pertama
set cawan


pemenang kedua
tabung moo


pemenang ketiga
cermin comel(bulah putar2 punyer tau


pemenang keempat
cermin+laci barang...(nampak x...pink kaler lagi)


pemenang ke lima
tabung home sweet home


ehhh ada lagi...mmmmm....ni hadiah misteri pada...
mmmmmm....tunggu.....

so keputusan ni menggunakan cara cabutan tangan..heheh..sape yang cabut..insyallah en asbeen...dier je yang boleh di harap...

Jumaat, 1 April 2011

MaAf GA sudah Tutup


Semalam 31.03.2011 jam 11:59pm ai mengisytiharkan GA ai telah pun berlabuh tirainyer...
so kepada kengkawan yang ai x dtg ketuk umah, jap g ai datang ye..

maaf la...ai terlalu BZ giler this week, dek kerna 5S ni kan..mmm..

kat umah walau ada lappy, en asbeen sebok nak gn wat floor plan pulak...
komputer ada, x dapat lak...dah en asbeen mengadap lappy, sape nak mengadap budak tecit 2 kan....

so ai akan updatekan hadiah yang ai x bgtau lagi 2..hehehhe....

jap je lagi....


Syawal Yafiq 1st GIVEAWAY


Arini 17.03.2011...hari ini ai nak mengisytiharkan

Syawal Yafiq Blog 1st GIVEAWAY

syarat-syarat penyertaan:

1. wajiblah menjadi FOLLOWERS blog ini
(nnt kalo kengkawan follower ai, ai pun akan follow kengkawan gak nnt..jgn lupa tau)

2. jgn lupa wat la entry sikit la pasai GA ni...(taruk banner tau)

3. jgn lupa gak tau capy n paste banner GA ni kat sidebar blog kengkawan tau...

4. jgn jugak lupa tau link back balik kat ai, nnt boleh la ai terjah umah kengkawan nnt...klo x mcm mana nak tau ada join ke x...

5. ops !!!! lupa lak...bloglist blog ai tau...nnt nak tau update tentang GA ni senang la..

tarikh tutup : 31.03.2011...11:59pm

hadiah ?????????????????
alamak ada ke??hehehhe...mestilah ada untuk kengkawan ai yang join GA yang julung2 kali ai wat ni...

mmmm...pemenangnyer ada 5..
so hadiahnyer pun 5 la...

tapi hadiah x dpt la nak publish lagi..nnt ai akan publishkan untuk kengkawan sekalian ok..


p/s : harap2 GA ni menggalakkan..ammiinnnnn......

H12-Media Ads

jGn x KLiK yE..sAYA pUn kLiK aWAk gAK