Yang DiSaYAngi

Isnin, 11 April 2011

kepada pemenang n hadiah..

kepada pemenang...maafla...bab lambat pos hadiah kerna 5S kat opis punyer pasai, si budak kecik...syawal yafiq...sebok nak meyendeng...

so esok tengahari akan ai anta kepada kalian yang menang tau....

AlhamDulillah...Dah lAma x Rezeki Camni...


baru lepas wat GA MAMA ZAKWAN

rezeki pulak bile ai check comment kat n3 ai ada pulak comment ni

nampak x??????hehhehehe.....

so ai pun g la terjah kat BLOG INI

waaahhh...teruja betoi...hehehhe...yela ai tau..ai ni bukan la selalo bertuah cam kengkawan blogger lain..hheheheh...tp bile dapat...mmm...best betoi...cam nak lompat lak....

ai menang

Wedding Anniversary Contest


[ Gambar Paling CUN ]

adoi cam x caya je....
bab tau diri ni x la cun sangat pun..hehehhe....
tp alhamdulillah ada rezeki..ammmiinnnn...



to : faiz naimi

mekasih bab en asbeen n
faiz naimi
pilih ai...mekasih....

detail...sudah pun di hantar...

MamaZakwan's Birthday GIVEAWAY


Arini ai (ibu syawal) mau join GA yang di anjurkan oleh
MAMA ZAKWAN

terasa dah lama x join GA ni..hehehhe...
maafla...M ai beso sikit...
tapi bab MAMA ZAKWAN ni selalo je support ai dalam dunia blog ni kan...
lagipun suke ngan blog dier...suke update gitu...

blog kengkawan len pun sama tau..heheheh
so ai nak menjoinkan diri...(boleh ke ayat cam2)heheheheh....

tapi ada syaratnyer nak join GA
MAMA ZAKWAN ni...

syarat-syaratnyer...

1. Follower @ Tak? ~ Terpulang :)

2. Banner & link @ sidebar? ~ Terpulang :)

3. Entry special utk MamaZakwan's Birthday Giveaway
(Banner GA letak kat entry ek! Beserta link GA)

4. Jawab soalan ni
Jika saya ada RM50, saya teringin nak kasi ........................ sebagai hadiah besday Nad@MamaZakwan sebab ....................................
(ni saje suka2, nk sengih2 tgk apa kawan2 teringin nak bg, haha!)

5. Tag? ~ Terpulang :)

6. Tinggalkan link penyertaan & email di entry ini sahaja

so kepada MAMA ZAKWAN ni jawapan ai kepada kamu tau...
baca tau...

Jika saya ada RM50, saya teringin nak belanja makan besar punyer kepada mama zakwan ngan papa zakwan n superhero mama zakwan sebagai hadiah besday MamaZakwan , sebabnyer mama zakwan 1 family ni suke sangat tau JJCM gitu tau...macam2 tempat..dengan RM50 tue boleh la makan beso pada hari bufday 2...mesti best...hari yang di ingati di raikan dengan penuh indah gitu tau

antara n3 mama zakwan yang mmg suke ngan JJCM ialah

klik SINI TAU

Selain 2 ada lagi...

meh la picit kat SINI GAK TAU



Nanti dolu..ada lagi..heheheh....
jom kiter g terjah kat SINI JUGAK..HEHEHEH


banyak tempat yang
MAMA ZAKWAN ni JJCM tau..
so mana la tau ada rezeki tok ai RM50 tue...boleh la
MAMA ZAKWAN makan besar punyer...hehehehhe...

so kepada
MAMA ZAKWAN this is for u...


Happy Bufday...happy bufday..
walaupun umo dah naik setangga...but you still maintain muda tau...
hehehhehe...kena sentiasa senyum selalo, baru la sentiasa muda tau..heheheh...
walau umo dah naik setangga tau....

n ni satu lagi ai terbangkan khas wat MAMA ZAKWAN

(memandangkan zuperhero MAMA ZAKWAN suke sangat ngan special agent oso...- sama ngan syawal....ni ai pos khas untuk MAMA ZAKWAN )

ehem...ehem...ehem...posto..posto....
heheheh...kad betoi2 xda...ni je yang dpt..

so semoga panjang umo, sihat selalo n diberkati olehNYA..ammmiinnnnnnnnnnnn

tarikh tutup untuk GA ni...

23/04/2011 ~ 11.59AM

nak tag gak la...nak tag kat
mak ngah syawal (anim)