Yang DiSaYAngi

Rabu, 20 April 2011

Jom Main Sama2 nak X???????????






ape la tajuk kat atas..mmg sengalkan..hehhehe...

kat sini ai nak kenalkan my new baby....

(bukan adik syawal...e2 lambat lagi...tgu syawal cakap..."ibu nak adik"...ai terus je kasi..kih3...hehheheh)my new blog untuk asingkan mana2 GA n Contest yg akan ai join...yang terlepas nak wat camno kan..hehhehe....


at least ai pun nak gak rasa seronok dpt2 join n ada hadiah kan...

b4 this....juz lebey tumpu pada blog yang ini je...x pe...semangat nak join mana2 GA n contest dah membakar balik....kiter bakorrr...kiter bakkkoooorrr...hehheheh....


so terciptalah blog yang di namankan jom main conway...


so pada kengkawan yg sudi la...nak follow my nwe blog...mekasih bebanyak...egat gak kengkawan kat ai kan...hehehheh



Selasa, 19 April 2011

On9 Dimalam hari N x leh upload n post n3 kat Opis..wwaaaaaaaaaaaaaaa

Arini 19.04.2011...

dari last week sebenonyer ai nak mengadu nasib n merintih duka gitu...


hampir seminngu ai x dpt nk post n3 untuk blog kat opis...dah la 2...klo dapat on9 pun time mala...pun x slaloo..klo dah en asbeen mengadap komputer kesayangannyer....bile masa ai nak mengadap my lappy...abis sapo nak mnegadap en budak tecik 2...si syawal...bukan leh sensorang..nmpk kami mula mengadap..x layan dier....mmg kn serbula kami gamaknyer...mmmmm...


kire kat opis la dapat berblog pun...(sambil2 stress wat keje kat opis kan)...


tapi 2 la yang terjadi pada diri ini...camno ni...

cam x seri lak klo post n3, x dapixca kan...mmmm...

mmg xda seri tau...but at least boleh la meluah rasa tanpa pixca..


in i x...langsung x leh...yang boleh....hanya jenjalan umah kengkawan ai je...mmmm.....

mmg ai tau banyak citer...nak join contest n GA yg di tag kepada ai..x dpt la...


mmmm....camne ai nak settlekan masalah ni...


busaannn la pulak..juz dapat ke umah kengkawan je kan...


tapi x pe la...at least ai tau perkembangan terbaru kengkawan ai ni kan...


x pe la x dpt tau perkembangan ai..janji ai sihat walafiat...kan kengkawan....


pada waktu ni syawal sudah di buai mimpi yg indah sambil di iringi dgn bacaan al-quran nur karim...

en asbeen ?????????


ape lagi ngadap komputer dier tgk komik la...mmmm....


ai jenjalan umah kengkawan sambil post n3...

Ahad, 17 April 2011

Weekend: Sessi En asbeen Mop Lantai, Ibu Syawal Lipat Baju

Arini 17.04.2011...kembali ai bersiaran selepas ai cuti 1 hari menjadi babysitter kat umah...wat pe lagi...jaga syawal n adam la...my mum...blk penang...


so, berbalik pada tajuk tadi..patutnyer arini kami 1 family nk kuar jenjalan, pas2 semalam ai n en asbeen terpaksa OT kan...syawal??????

mesti la ai bw g opis...nasib baik gak, dier ok...hhehehhe


tadi pagi pas celik mata, terpandangla kipas bilik...alamak...dah x nmpk mana 1 kipasnyer...udah legam...


so ai pun minta la jasa baik en asbeen cucikan kipas...die pun ok...n mulakan operasi...

ai, dah syawal bgn, mandikan, n masak lunch....ai golek2 ngan syawal kat luar sementara en asbeen sebuk mencuci kat dlm bilik...tp en asbeen ni rajin la pilok...g bersih 1 bilik...ok la 2...asik ai je kan...huhuhhu....


yg bestnyer....dier mmg terajin lebey lakk...wat 1 benda ni..nak ke apo.....ni haaa...

mari kiter mop lantai kengkawan..huhuhuhu...rajin la pulok sampai kat ruang tamu...yg si syawal punyer la sebok...


ai watpe lak...?????????????????????????//

hhhaaa......dah abis sessi memasak ka dapur+golek2 ngan syawal kat ruang tamu...


ai mulakan operasi basuh baju....n lipat baju.....

sambil layan kengkawan la sekarang ni...boleh tahan kan..hahahha////

mmmg banyak gile baju arini..nak kn lipat n basuh...dah sidai n amik baju yg kering kat ampaian, n mula la sessi melipat sambil en asbeen mop lantai n layan citer tamil gelak2...hahhahaha...pun jadi gak...


tapi syawal senyap je...dier wat pe....


dier waatttttttt....

waaaaaaaaatttttttttttttttt

taik mata....tido..hohoohohho...senang la kejo kami...

so kengkawan ai nak wat sessi seterusnyer iron baju tk esok nak g keje...


daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......