Yang DiSaYAngi

Jumaat, 6 Mei 2011

TQ En asbEen...MengiZinkan...

Arini 06.05.2011...


semalam khamis malam jumaat...

kengkawan ada XTVT x...??????


ai mestila ada..


(ni mesti PK kot lain ni)...hhahahahahha....


XTVT ai malam td..baru di rancang oleh en asbeen..

cadangnyer nak anta adik ipar ai balik umah dier kat Equine park...

ai pun malas nak ikut sebenarnyer....


tapi ngah sebok2 cuci pinggan...maghrib 2 en asbeen kata....


en asbeen : sayang...siap2 la kiter g anta iwan(BIL)


ai : ala awak je la yg g anta...malas la...


en asbeen : jom la...pas kiter anta iwan...kiter.....?????????(di biar tanda soal)


ai : nak g mana...yela...pas maghrib...


ai pun siap2 la...syawal dah sebok2 dah nmpk ai dah siap2 pakai tudung...

pas anta iwan (BIL)...tetibe en asbeen bw kete menyusur ke arah jalan nak g mines...


dlm hati ape hal lak ni...nak g ana lak ni...ai pun malas nak ckp...diam je arr....

syawal dah selamat dah tido kat atas riba ni...


mmg sah...jalan menuju masuk ke mines...

tapi nak wat ape...


tengok terus nak naik tingkat 4...ape je ada...


openyer en asbeen mengizinkan ai membeli ni...

beli ape...



beli ini la...





ni dia....

samsung galaxy ace...


untuk pengetahuan kalian..

ini adalah 1st time ai pakai HP cam gini....


mmg haram x tau pun...

tp niat 2 mmg nak pakai...


sape yang bayar..????????????????????????????

agak2 kengkawan...

mestila ai yg bayar...hehehheh...


tetibe en asbeen kata klo


en asbeen : klo dpt cam awak punyer pun ok gak...


(die egat ai x dgr 2..hahahhaha)


ai : abg nak ke...????????nak baik amik skali...


en asbeen : x yah la...nnt la...


ai : klo nnt harga lain lak...


cina jual HP : amik la ...ai kasi murah...


alih en asbeen pun amik gak...




warna putih gitu suci bersih....


mekasih en asbeen mengizinkan ai membeli ni...

kiter ni jakon sikit..x penah pakai...

terkial-kial je gayanyer.....


hahahhahahah...


pagi saja try call en asbeen dah kelam kabut...

x tau mana nak touch end call...hahhahaha....
Akhir dah tau dah nape la PC kat opis ni x leh nak publish post N3 yang ai nak wat...??????????


sebenarnyer masih x tau lagi nape....hahahhahhahah..

tapi yang pasti kat opis ai surf internet guna ni...


benda alah ni la.....

Mozilla firefox...


kalo kengkawan perasan, nape dah lama ai x update blog..juz BW je...

kerna benda alah di atas la...x tau nape tah...

dah wat N3 cun2...alih2 x leh nak publish...

memang menyirap gak...


tah ape tah techniction kat tempat ai ni wat tah...


tapi setelah di belek2...


ai pun sebenarnyer dah nampak dah menatang baru ni...


ni dia

Internet explorer ni...egatkan x leh nak surf...biarkan je la...


tapi arini tangan ai tergerak lak nak try...akhirnyer...

dapat gak ai mengarang kat blog ai ni...


pada kengkawan yang perasan ai x update 2 mekasih la ye...


so selepas ni nak aktif kembali boleh kan...


p/s : eima...akhirnyer....

Selasa, 3 Mei 2011

Komputer Ku RosaK @ Setting Komputer ku Yang Senget



Hai Kengkawan...setelah berminggu-minggu ai pun sengal dok mencari apa yang x boleh 2 kan...


baru sekarang la ai tau nape...

klo kengkawan perasan yang ai dah lama x post entry...juz g ketok umah org je..mmmm...

masalahnyer dah wat post cecantik...pas2 x leh nak post lak...sedey je...


dah try simpan pun...bile tengok balik...x da pun yang dah berpoloh-poloh wat 2...

bengang pun ada...dok pikir gak..nape ye....


kat umah mmg x dpt la sangat nak berblog ni kan...

ye la...kengkawan ramai yg x on9...

dah la 2 malam lak...

pas2 budak kecik syawal 2...sebok nak meyendeng je...

camno 2...yg en asbeen...klo dah tau si syawal cam2...dier pun biar je arrr...janji dpt tgk komik kat PC dier 2..mmmmm....


tp arini..ai try g kat member ai unyer PC..(alang2ko cuti bersalin kan)

boleh lak pulak nak update blog n post N3 2....pelik2...apakah...setting kat PC ai yang prob ni...mmmm....tolong la kengkawan...berikan ai jawapan...


meroyan gak x update blog ni kan...

at least 1 N3 pun jadi la....




p/s: eima, bagila aku jawapan...wwwwwuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Aksi SyawAl 1 tahuN 2 BulAn...AdA oRang Gelak X???

Arini ai nak cer citer sikit la kengkawan pasai gelagat n aksi syawal yang boleh tahan gak sekarang ni...wat org geram je ngan dier...macam2 kerenah dier nak wat nak tarik perhatian abah n ibu dier tau...


meh kiter tengok gelagat syawal yang macam2 kerenah ni tau,......




tengok 2...dah pandai panjat stroller sensorang...

dah la 2 klo org nak berjalan dier dah tau dah...sebok g kat stroller dier n panjat...saboo je la...


nampak muka toya syawal yafiq ni...ni pakej dalam merajuk skali ni la..mmmm..

macam2....

ni sebelum kn marah ngan abah n merajuk ngan abah...bab tutup wireless abah...
abah lak sebok ngan komik dier...mmg kn la syawal ni..hahahhah


sengaja tau buat perangai tau..

dah lepas kena marah...nak tarik perhatian...

buat lak aksi menonggeng ni tau...


tengok 2 melayut je pampres 2...dah teruk tau....


x sudah2 tau....

g lak kat almari abah lak..x sudah kena marah ngan abah lagi la 2..hhahahha...


sebok masuk dalam almari...

abah wat khianat , tutup pintu menangis dier..hahahha..padan muka syawal...


bila abah buka...dier x bg dah abah tutup pintu...

main2 lak dalam 2...


sebok lak nak turun tau...

pas2 terkial-kial nak turun...


x abis lak ngan 2...

esoknyer dier wat perangai lagi...

punggah pampres syawal...abis semua dier campak ke bawah...

last2..."sapa budak baik tepuk tangan?????????????????"


saya.....



dah macam2 kan....hahahahhahahahhah

H12-Media Ads

jGn x KLiK yE..sAYA pUn kLiK aWAk gAK