Yang DiSaYAngi

Rabu, 25 Mei 2011

X Mood Pun Ada...KEje????Dah Abis

Arini 25.05.2011...

Arini cam x da mood la...nak bekerja n Blog...

Blogwalking...mmg ada/...x leh nak lepaskan....


ntah la...arini keje...bangun lambat..hahahha...7.15am..pon boleh kan...mmg mandi sepantas yang boleh arrr....


dah arrr 2...baju arini pun sarung...xam x cun jee diri ini (walau pun tau x brape nak cun kan..hahahha)


dah 2..keje semua banyak dah siap...xda yang nak di watkan lagi....

yang boleh wat sekarang main game..hahahhaha....


tapi hati still nak wat keje..(yela..datang keje, x wat keje....serupa x yah keje kan...)

tp mood still x da...ni menaip pun terpaksa...mooad nak berblogging kureng/...

dah kelaut dah ni...mmmm...


xda pun pening2..hahaha...(e2 lain....dah kn pagar ni)


alih2...minta keje rekod kat kengkawan...ngan baik hati...

kawan bagi...fail suruh rekod...dah x nmpk muka..hahhaha...


ntah len siap ke x...klo x leh...bg balik arrr..hahhahahha

Isnin, 23 Mei 2011

CantIKnyer Header Blog Dier



dah mengapa ngan blog CONTESTCUTEMUM ni.....


bukan ape...slaloo ai akan slaloo bukak blog PERSONALCUTEMUM

x slaloo la bukak blog CONTESTCUTEMUM 2...


bile arini bukak...terkejut je....slaloo klo tertengok blog CONTESTCUTEMUM ni...

header dier biasa2 je....

tapi tadi bukak...terkejut je...header dier....besar gambar dania...comey....

mmg ai admire ngan dania 2...

mmm..nampak sangat la ai ni teringin nak anak pompuan lak ni...


tgu syawal ckp...

"IBU NAK ADIK"...ai on je la...huhuhuhuhu


tapi klo org tgk header dier mmg simple...(tapi x sesimple dulu la...)

bagi ai mmg cun header dier...yela...

sebenarnyer ai pun nak gak wat pic yang juz ada org saja...tanpa background blkg 2...

tapi x pandai...belaja x abis...cam2 la gayanyer..huhuhuhu

tapi yang penting blog ini mmg ai x penah miss nak tgk tau...

GiLer Main BendA AlaH ni..HAHhaha...

Dah Mengapa pulak ngan benda alah kat atas ni....


ni akibat dari pasangan suami n isteri ni dah gile main benda alah ni kat HP memasing...hahhaha...


yang best ai pun ngah menyusukan syawal pun leh main gak...

nak tidokan dier pun boleh...nmpk sangat x leh lekang ngan benda ni....


jangan salahkan ai sorang...En asbeen pun sama...

bayangkan lah...ngah mengadap komputer baca komik...sempat pulak amik HP main

ANGRY BIRDS ni...adoiiii.....


siap bile kiterorg main syawal pun turut join skali tau...

game ni main lastik....

kire time kecik2 dulu x dpt nak main lastik...


main kat game pun boleh..hehehhehe.....


ari2 g mines...jenjalan...en asbeen jumpe toy angry birds ni....

dier beli 1

niat di hati nak bg syawal main...


letak dlm kete.....




jumpe warna ni je dulu...

x nmpk garang pun bird ni..hhuhuhuhhu.....



belom lagi......




sabtu lepas...kami jenjalan kat giant puncak jalil....


pas2 ai nmpk...ai ckp ngan en asbeen...trus dier beli....


e2 bukan niat nak bg syawal main dah 2...2 niat nk mengumpul dah 2...





haaaaa.....ni baru garang.......